Gå til hoved indhold

Om workshoppen

Hvorfor er magten i Danmark delt i 3 - og hvordan er det med til at sikre vores retssikkerhed? Workshoppen vil bl.a. gøre deltagerne klogere på helt grundlæggende juridiske begreber som fx retskilde- og magtadskillelseslæren, og hvordan disse spiller sammen i en nutidig demokratisk kontekst. Workshoppen tager lovgivningsmæssige afsæt i Grundlovens § 3, suppleret med aktuelle og praksisrelevante indspark. 

Hvad I kan forvente?

Workshoppen er en kombination af oplæg og case-arbejde med cases fra erhvervslivet. På workshoppen vil deltagerne blive inddraget aktivt, og de skal være med til at finde de gode svar/løsninger. 

På workshoppen er der mulighed for at møde studerende.  

Gymnasiefag i fokus

  • Samfundsfag
  • Erhvervsjura

Booking og spørgsmål

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til booking af en workshop, er du velkommen til at kontakte os på brobygning@ucn.dk.

Book en workshop

Samtykkeerklæring *

Du bør ikke indsende personfølsomme informationer via formularen. Du kan til enhver tid bede om at få slettet dine informationer på ucnkom@ucn.dk.

Kom forberedt


Inden en workshop anbefaler vi, at eleverne gennemfører www.velkommentilucn.dk.

Her får de en let, legende og bred introduktion til UCN og vores uddannelser, ligesom de får mulighed for at møde nogle af vores studerende.