Gå til hoved indhold

Praktikant

Du kan få ny viden og afprøve en potentiel ny kollega ved at ansætte en praktikant fra UCN. Indryk en gratis annonce i vores jobportal eller få hjælp af UCN Karriere til at finde de rette studerende til jeres behov.

Hør en virksomhed og studerende fortælle

DAVA er blandt de virksomheder, der tilbyder praktikpladser som led i deres strategi for at tiltrække arbejdskraft.

Lær mere om de opgaver vores studerende kan løse

Nedenfor kan du læse om hvilke opgaver, som de studerendes fra vores business- og teknologiuddannelser kan løse. Husk at jo længere de studerende er på uddannelsen, jo flere kompetencer har de tilegnet sig. Vi opfordrer derfor til, at du kontakter os på karriere@ucn.dk, så vi kan hjælpe dig med at finde en studerende, som matcher netop dine behov.

MØD DIN NÆSTE PRAKTIKANT PÅ MATCHMAKING

Deltag i UCN's praktikmesse

MatchMaking er UCN's halvårlige praktikmesse, hvor du som virksomhed gratis kan møde studerende fra vores business- og teknologiuddannelser, der er på udkig efter en praktikplads.

Hvis du har spørgsmål eller vil modtage invitation til næste arrangement, er du velkommen til at skrive til karriere@ucn.dk.

Læs om virksomheders erfaringer med UCN-praktikanter

Få praktikanter fra lærer- og pædagoguddannelsen

Ønsker du at få praktikanter fra lærer- eller pædagoguddannelsen, kan du læse mere om dine muligheder og finde kontaktoplysninger på uddannelsens praktikkoordinatorer på følgende sider:

Bliv praktikvært for sundhedsuddannelserne

Hvis du ønsker at blive praktikvært for studerende på sundhedsuddannelsen, opfordrer vi til, at du kontakter studievejlederen på den respektive uddannelse. Du finder kontaktoplysningerne her:

Krav og forventninger til praktikvirksomheder

Læs om de krav og forventninger, som du skal leve op til, når du er praktikvirksomhed for studerende på UCN's business- og teknologiuddannelser. Du kan også læse om reglerne for, hvornår du som virksomhed må give erkendtlighed til studerende, der er i ulønnet praktik i Danmark eller i udlandet.

Kontakt

Bianca Maria Gutsmidl

Konsulent ved UCN Karriere

Hvad kan du få hjælp til?
Jeg står klar til at besvare spørgsmål om, hvilke opgaver de studerende kan løse og hvornår. Jeg kan desuden hjælpe med afklaring af hvilken samarbejdsmulighed, der er mest egnet til netop jeres virksomhed.