Gå til hoved indhold

Få en praktikant

Du kan få ny viden og afprøve en potentiel ny kollega ved at ansætte en praktikant fra UCN. Indryk en gratis annonce i vores jobportal eller få hjælp af UCN Karriere til at finde de rette studerende til jeres behov.

Lær mere om de opgaver vores studerende kan løse

Nedenfor kan du læse om de opgaver, som de studerendes fra vores business- og teknologiuddannelser kan løse. Husk at jo længere de studerende har gået på uddannelsen, jo flere kompetencer har de tilegnet sig. Vi opfordrer derfor til, at du kontakter os på karriere@ucn.dk, så vi kan hjælpe dig med at finde en studerende, som matcher netop dine behov.

Hør en virksomhed og studerende fortælle

DAVA er blandt de virksomheder, der tilbyder praktik som led i deres strategi for at tiltrække arbejdskraft.
MØD DIN NÆSTE PRAKTIKANT

Deltag i UCN's praktikmesse

MatchMaking er UCN's halvårlige praktikmesse, hvor du som virksomhed gratis kan møde studerende fra vores business- og teknologiuddannelser, der er på udkig efter en praktikplads.

Hvis du har spørgsmål eller vil modtage invitation til næste arrangement, er du velkommen til at skrive til karriere@ucn.dk.

Læs om virksomheders erfaringer med UCN-praktikanter

Krav og forventninger til praktikvirksomheder

Læs om de krav og forventninger, som du skal leve op til, når du er praktikvirksomhed for studerende på UCN's business- og teknologiuddannelser. Du kan også læse om reglerne for, hvornår du som virksomhed må give erkendtlighed til studerende, der er i ulønnet praktik i Danmark eller i udlandet.

Kontakt UCN Karriere

Bianca Maria Gutsmidl

Chefkonsulent

Karen Marie Boller

Kommunikations- og eventkoordinator