Gå til hoved indhold

Skræddersyede forløb og konsulentydelser

Sommetider er den rigtige løsning en skræddersyet løsning. Med afsæt i mål, udfordringer og behov skræddersyer vi foredrag, uddannelser og konsulentydelser tilpasset den enkelte virksomhed, institution eller afdeling.

Hvad er et skræddersyet forløb?

Hos UCN act2learn kan du få sammensat et kursusforløb, der er tilpasset din virksomhed eller organisations mål, ønsker og behov. Et målrettet kompetenceløft af virksomhed eller afdeling, hvor vi sammensætter temadage, kurser eller længere uddannelsesforløb med de elementer, der kan skabe udvikling i netop jeres organisation. Vi tilbyder også at omforme eksisterende kurser eller uddannelser til jeres konkrete udfordringer og virkelighed.

Hvad er en konsulentydelse?

Søger du rådgivning, facilitering eller sparring for at udvikle din afdeling, virksomhed eller organisation? Så er UCN act2learn det rette sted at søge uvildig og kompetent konsulentbistand. I tæt samarbejde med jer vurdere vores konsulenter hvordan I bedst når målet uanset om det er gennem sparring, rådgivning eller uddannelsesforløb for ledere og medarbejdere.

Hos UCN act2learn får du:

  • Høj faglighed. Vores konsulenter har alle en relevant faglig baggrund på akademi-, kandidat eller masterniveau kombineret med erfaring fra praksis.
  • Skarpe på det nye. Konsulenterne opdaterer deres viden løbende indenfor ny forskning, krav og teknologi.
  • Praksisnære. Konsulenterne ved, hvad der rører sig i den nordjyske virkelighed – både i private virksomheder og offentlige institutioner.

Aktuelle skræddersyede forløb

Få overblik over de aktuelle skræddersyede forløb, som vi afvikler lige nu for virksomheder, institutioner og organisationer.

Vi ser frem til at høre fra dig

Vores konsulenter er klar til at hjælpe dig med kompetent sparring og rådgivning. Vi tilrettelægger i samarbejde med dig og din organisation forløb og ydelser, der matcher netop jeres behov og hverdag. 

Kontakt en af vores konsulenter for at aftale tid til en uforpligtende samtale.