Gå til hoved indhold

UCN Inspire

Kom, lad os bygge bro! På UCN Inspire finder du UCN's brobygningstilbud til elever og lærere på gymnasier og erhvervsuddannelser. Vi tilbyder bl.a. workshops og praktikforløb, som giver dig og dine elever et spændende fagligt og anderledes indspark.

Måske arbejder du på et gymnasium? Måske ønsker du at planlægge et besøg eller et fagligt forløb på UCN? Måske ønsker du et indblik i UCN's studieafklarende arrangementer?

Få et overblik over de forskellige muligheder for brobygning her på siden. Og vil du holde dig ajour - så tilmeld dig nyhedsbrevet.

Derfor er et brobygningsforløb en god idé

Med UCN Inspire ønsker vi at introducere eleverne for nye faglige perspektiver med et karrierelærings­perspektiv. De får mulighed for at opleve praksisnær undervisning og få et realistisk billede af, hvad en fremtidig uddannelse på en professionshøjskole kan indebære. 

Vi tilpasser forløbene efter jeres behov

Alle vores brobygningstilbud afholdes lokalt på en af vores campusser, men i flere tilfælde har vi også mulighed for at besøge jer. Fælles for dem alle er, at vi altid gerne vil samarbejde om faglighed, sværhedsgrad og afholdelsesformat, så tøv ikke med at tage kontakt til os på brobygning@ucn.dk

Gymnasielærer om brobygning:
"Jeg vil gerne have eleverne ud på de videregående uddannelser, for nogle gange kan det være en overvindelse overhovedet at træde ind i bygningen. Der er også noget alment dannende i, at de skal lære at interagere med underviserne og studerende fra UCN". 

Gymnasielærer om faglige workshops 2024

Elever om brobygning:
"Det bedste ved workshoppen var, at vi selv fik lov til at arbejde med en case og komme med mulige løsninger til casepersonen, så vi kunne afprøve hvordan uddannelsen fungerer". 

 

"Jeg synes både oplæggene og opgaverne var meget gode. Det var fedt, at man selv kunne bestemme opgaver og skulle bevæge sig fra rum til rum, så man kunne få lidt bevægelse og se lidt forskellige rum. Derudover synes jeg det fungerede godt, at vi skulle lave opgaver og derefter have en dialog med foredragsholderen, da man derved følte sig aktiv og interesseret". 

Deltagende elever på faglige workshops 2024

Inspiration til brobygning?

Modtag UCN’s nyhedsbrev om forskellige faglige brobygningstilbud til ungdomsuddannelser, der kan bidrage til afklaring af elevernes studie- og karrierevalg.

Vi tilpasser nyhedsbrevet til forskellige fagområder, og du bestemmer selv, hvad du vil følge med i.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om vores tilbud, er du velkommen til at kontakte os på brobygning@ucn.dk.

Vil du vide mere om UCN?

Her kan du lære mere om UCN, hvilke uddannelser vi udbyder og hvordan vi arbejder med uddannelse og læring.