Gå til hoved indhold

Brobygning

Vi tilbyder forskellige brobygningsforløb til skoler og ungdomsuddannelser indenfor både faglige forløb og karrierelæring.

Derfor bør du foretage et brobygningsforløb

Udover at introducere eleverne til den videregående uddannelsesverden, får både de og du muligheden for et udefrakommende fagligt og anderledes indspark. Det er helt op til dig, om forløbet skal starte og slutte på dagen – I vil have rig mulighed for at arbejde videre med den faglige vinkel efter UCN har sagt på gensyn.

Nogle forløb afholder vi lokalt på en af vores campusser, andre forløb afholdes hos jer lokalt. Det afhænger alt sammen af casens/workshoppens indhold og udstyrskrav. Fælles for dem alle er dog, at vi altid gerne vil samarbejde om faglighed, sværhedsgrad og afholdelsesformat, så tøv ikke med at tage kontakt til os på brobygning@ucn.dk. Vi ser frem til et godt, sjovt og spændende samarbejde.

Vælg mellem følgende forløb

Praktik- og projektforløb i HF
Praktik- og projektforløb i HF

Lær dine HF-elever, hvordan de kan arbejde praksisnært med faglige cases.

STEM workshops
STEM workshops

Workshoppene giver elever indsigt i deres muligheder indenfor teknologi­­­uddannelser på UCN og de jobs, disse kan føre til.

Faglige workshops
Faglige workshops

Vores faglige workshops kan udfordre elevernes faglighed samtidig med, at de kan bruges som supplement til din undervisning og deres karrierelæring.

Hvad siger lærere og elever om forløbene?

"Det var rart at dagen var så alsidig. Vi sad både og skrev om casen, men vi fik samtidig en rundvisning, og fik undervisning i f.eks. kateter-indsætning, sonde-indsætning i de simulerede sengeafsnit m.fl.

 

Det var samtidig rart, at der var mange pauser, da det var et nyt sted, og det hele godt kan virke lidt overvældende. Der blev taget godt imod os, og vi blev guidet og fik hjælp, hvis der var brug for det."

Elev, hf praktik- og projektforløb 2022

"Det er dejligt, I åbner dørene op for vores elever. De cases vi var på var også praksisorienteret, og det elskede vores elever."

Lærer, hf praktik- og projektforløb 2021

Få vejledning om videregående uddannelser på StudieInfo

StudieInfo er en online uddannelsesmesse, der afholdes hvert år i april og marts. Den retter sig mod 2.g’ere og 1.hf’ere, og har til formål at introducere dem bredt til de mange muligheder indenfor videregående uddannelser på tværs af Danmark. Flere end 22 institutioner deltager i 2023 – alle med samme formål: At inspirere de unge og gøre studievalget lettere at overskue.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om vores tilbud, er du velkommen til at kontakte os på brobygning@ucn.dk.

Vil du vide mere om UCN?

Her kan du lære mere om UCN, hvilke uddannelser vi udbyder og hvordan vi arbejder med uddannelse og læring.