Gå til hoved indhold

Snak med Nanna

→ 30 år
→ Læser til lærer i Hjørring
→ Stx-student, butiksuddannet og lederuddannet
→ Bor i Brønderslev

Som person er jeg enormt udadvendt, smilende og favner bredt. Jeg forsøger altid at møde folk på den måde, som jeg selv forventer og håber på at blive mødt. Skriv endelig til mig. 😊

Jeg hedder Nanna og er i gang med at uddanne mig til lærer på Campus Skolevangen i Hjørring.

Jeg er en kreativ, umiddelbar og snaksaglig kvinde, der bor i Brønderslev med mine børn. I forbindelse med min yngstes fødsel har jeg holdt et års barselsorlov fra studiet, men er nu i gang igen. Jeg synes studie- og morlivet er en fantastisk kombi, som giver mig rigtig meget frihed.

I hverdagen pendler jeg til Hjørring i bil, men jeg har lavet en samkørselsordning med nogle andre fra studiet – det er en hyggelig tur på ca. 30 min.

Før jeg begyndte at studere på UCN, har jeg lavet lidt forskelligt andet. Udover at være stx-student, er jeg uddannet butiksassistent med speciale i kreativitet og hobby, og derudover har jeg en lederuddannelse.

I min fritid er jeg sammen med mine skønne børn, spiller musik, synger og nyder tiden med en flok gode veninder.

Skriv til Nanna og få en uformel snak

Samtykkeerklæring *

Du bør ikke indsende personfølsomme informationer via formularen. Du kan til enhver tid bede om at få slettet dine informationer på ucnkom@ucn.dk. Læs UCN's privatlivspolitik.