Gå til hoved indhold

Videreuddannelse for SOSU-assistenter

Er du social- og sundhedsassistent på udkig efter en videreuddannelse? Så er UCN et godt sted, at tage det næste skridt. Vores sundhedsfaglige videreuddannelser er fleksible og tilrettelagt efter, at du kan passe dit job ved siden af. Se, hvilke muligheder for videreuddannelser målrettet SOSU-assistenter, vi tilbyder.
Professionsbachelor

Sygeplejerske for SOSU-assistenter [online]

Som SOSU-assistent / SSA kan du på UCN videreuddanne dig til sygeplejerske på kun 2,5 år. Det meste af uddannelsen foregår online, så du fortsat kan arbejde imens. Du vil kun skulle møde op til fysisk undervisning 1-2 dage hver. 14. dag. 

Akademiuddannelse

Akademiuddannelse i sundhedspraksis

Som SOSU-assistent eller SOSU-hjælper kan du, på denne videreuddannelse, specialisere dig i et sundhedsfagligt felt, fx vejledning, psykiatri eller demens. Uddannelsen er fleksibel. Tag den på fuldtid i løbet af ét år eller på deltid over flere år.

Erhvervsakademiuddannelse

Sundhedsadministrativ koordinator

Som SOSU-assistent kan du tage denne videreuddannelse (tidligere kaldet lægesekretæruddannelsen). Uddannelsen varer 2,5 år og klæder dig på til at arbejde med koordinering af patientforløb, administration/sagsbehandling eller patientkontakt på tværs af fag og specialer indenfor sundhedsområdet.

Akademiuddannelse

Akademiuddannelsen i socialpædagogik

Videreuddannelsen for dig der arbejder indenfor det socialpædagogiske område f.eks. på et bosted, men mangler pædagogisk uddannelse og metoder til at håndtere flere udfordringer i jobbet. Uddannelsen er fleksibel. Tag den på fuldtid i løbet af ét år eller på deltid over flere år.

Vidste du...

Med en uddannelse som SOSU-assistent kan du søge ind på sygeplejerskeuddannelsen via kvote 2, hvis du også har dansk C, naturfag C og engelsk D.