Gå til hoved indhold

Videreuddannelse for lærere

Bliv en (endnu) bedre lærer. Tag en videreuddannelse på UCN. Styrk og udvid dine kompetencer og karrieremuligheder. Vores uddannelsesforløb er fleksible og tilrettelagt efter, at du kan passe dit job ved siden af. Herunder kan du se viften af muligheder for videreuddannelse og specialisering målrettet lærere.
Vi tilbyder også ...

Videreuddannelse til lærer

Hvis du ikke er lærer men interesseret i at blive det. 

Fuldtid: Læreruddannelsen

Deltid: Meritlæreruddannelse

Enkeltfag: Du kan også læse enkeltfag, selvom du ikke har gennemført en læreruddannelse. Det kan fx være, at du har behov for undervisningskompetence i et bestemt fag for at kunne undervise på højskole, aftenskole, teknisk skole eller lignende.

UCNs videreuddannelser målrettet lærere

Diplomuddannelse

Erhvervspædagogik

Få den formelle uddannelse til at arbejde som underviser på erhvervsuddannelserne. Bliv klædt på til at tilrettelægge, gennemføre og evaluere praksisnær og differentieret undervisning. 

Diplomuddannelse

Den pædagogiske diplomuddannelse

Få nye redskaber til at planlægge, udvikle og løse pædagogiske opgaver inden for didaktik, læring, undervisning, vejledning, formidling og social inklusion.

Diplomuddannelse

Den sociale diplomuddannelse

Videreuddannelsen for dig der arbejder med udsatte borgere. Få ny socialfaglig viden og redskaber. Vælg mellem 9 forskellige specialiseringer eller sammensæt dit eget forløb. 

Akademiuddannelse

Friluftsvejlederuddannelsen

Akademiuddannelsen som friluftsvejleder giver dig viden, færdigheder og kompetencer i arbejdet med vejledning inden for natur og friluftsliv.

Øvrig uddannelse

ICDP

ICDP (International Child Development Programme) er videreuddannelsen, hvor hvor du lærer at optimere udsatte børn og unges udviklingsbetingelser i dagtilbud og skole. 

Øvrig uddannelse

Specialpædagogisk basisuddannelse

Videreuddannelsen til dig, som ønsker at få en teoretisk og praksisrettet indføring i specialpædagogikkens metoder, vilkår, kerneområder og dilemmaer.