Gå til hoved indhold

Videreuddannelse for sygeplejersker

Som sygeplejerske har du rige muligheder for videreuddannelse og specialisering. Dørene står åbne for dig på mange diplom-, kandidat- og masteruddannelser. Dertil findes også en række specialuddannelser, hvor kun sygeplejersker kan videreuddanne sig.

Herunder kan du se, hvad UCN tilbyder af bl.a. diplomuddannelser og specialuddannelser målrettet dig som er uddannet sygeplejerske. Fælles for vores videreuddannelser er, at de er fleksible og tilrettelagt efter, at du kan passe dit job ved siden af.
Vi tilbyder også ...

Videreuddannelse til sygeplejerske

Hvis du ikke er sygeplejerske, men interesseret i at blive det.  

UCNs videreuddannelser målrettet sygeplejersker

Diplomuddannelse

Den sociale diplomuddannelse

Videreuddannelsen for dig der arbejder med udsatte borgere. Få ny socialfaglig viden og redskaber. Vælg mellem 9 forskellige specialiseringer eller sammensæt dit eget forløb. 

Diplomuddannelse

Den sundhedsfaglige diplomuddannelse

Bliv klædt på til at arbejde specialiseret inden for dit fagfelt i sundhedssektoren, fx i professionspraksis, sundhedsformidling, sundhedsfremme eller borgernær sygepleje. 

Specialuddannelse

Akutuddannelsen

Få større viden om akutsygepleje, observation og behandling af akutte patienter.  

Specialuddannelse

Anæstesiologisk sygepleje

Målrettet erfarne sygeplejersker, der ønsker at specialisere sig indenfor den anæstesiologiske sygepleje.

Specialuddannelse

Borgernær sygepleje

Videreuddannelsen for dig, der arbejder som sygeplejerske i en kommune eller som konsultationssygeplejerske i almen praksis.

Specialuddannelse

Sygeplejersker i intensiv sygepleje

Specialuddannelsen for dig der, som erfaren sygeplejerske, brænder for at gøre en forskel for akutte og kritiske patienter og deres pårørende,

Vidste du at ...

Det kan du også ...

Overbygninger og videreuddannelser på andre uddannelsesinstitutioner

Hvis du er nysgerrig på at kende samtlige muligheder for videreuddannelse som sygeplejerske,  anbefaler vi at du besøger www.ug.dk, eller tager et kig på de andre danske uddannelsesinstitutioners hjemmesider.

En uddannelse som sygeplejerske er adgangsgivende til mange forskellige videreuddannelser. For at illustrere bredden af dine muligheder kan for eksempel nævnes:

  • Kandidat i KVT (Klinisk videnskab og teknologi)
  • Kandidat i Folkesundhedsvidenskab
  • Master i Smertevidenskab og tværfaglig smertebehandling