Det er fedt at være en del af et stort tværfagligt samarbejde med andre faggrupper.
Dennis Thuemann Madsen
Uddannet: Sundhedsadministrativ koordinator 2024
Job: Sundhedsadministrativ koordinator
Arbejdsplads: Aalborg Universitetshospital
Før sin uddannelse til sundhedsadministrativ koordinator har Dennis læst til datamatiker og taget en overbygning i softwareudvikling på UCN, før han skiftede karrierevej.
Hvilke arbejdsopgaver har du?
Jeg er ansat på Karkirurgisk Afdeling som sundhedsadministrativ koordinator, hvor jeg arbejder tæt sammen med lægesekretærer/sundhedsadministrative koordinatorer, læger og sygeplejersker.
Jeg arbejder primært i vores ambulatorium, men sidder også en gang imellem på vores sengeafdeling.
Mine arbejdsopgaver spænder bredt og består bl.a. af skrivning af journalnotater, registrering, booking af patienter til undersøgelser samt operationer, koordination af patienternes forløb og patientkontakt
Hvad er du glad for ved jobbet?
Det giver mig glæde at være med i alle facetterne af patientforløbene, lige fra de bliver henvist til os, til at de er færdigbehandlet. Der er enormt fokus på, hvordan vi hele tiden kan udvikle og optimere vores arbejdsgange for at kunne skabe patientforløb, der er givende for både patienterne og personalet.
Det er også fedt at være en del af et stort tværfagligt samarbejde med læger, sygeplejersker, fysioterapeuter, osv.
Vi lærer af hinanden og har fokus på at vedligeholde et godt samarbejde på tværs af faggrupperne.
Selvom jeg er klar over, hvilke opgaver jeg skal ind og varetage hver dag, ved jeg stadig aldrig, hvad jeg møder ind til, da tingene hurtigt kan ændre sig på et sygehus. Dette gør hverdagen mere spændende, og jeg kan godt lide, at alt ikke er så forudsigeligt.
Hvordan har uddannelsen forberedt dig?
Selve uddannelsen har forberedt mig godt til det arbejde, jeg varetager nu. Den har givet en stor ”værktøjskasse” som jeg kan anvende i mit daglige arbejde. Man lærer en hel masse om kommunikation og hvilke faktorer, der kan spille ind i en borgers liv. Den viden er noget, jeg trækker på hver dag, når jeg har patientkontakt.
På skolen fik man al teorien, mens man fik alt det praktiske i hænderne under praktikkerne. Der var det fedt, at man faktisk kunne koble meget af teorien til de opgaver, man sad og lavede i praktikken, og at vejlederne også havde fokus på, at der skulle være sammenhæng mellem skole og praktik.
Da jeg var færdiguddannet, følte jeg mig derfor godt klædt på og oplevede også, at jeg kunne gå ud og bidrage fra dag et på mit arbejde.