Gå til hoved indhold

Om workshoppen

I idrætsfagets arbejdes der kropsligt inden for mange forskellige bevægelsesområder som f.eks. boldbasis/boldspil, redskabsaktiviteter/kropsbasis, dans og udtryk, ”Løb, spring, kast” mv.

Workshoppen vil have fokus på praktisk idræt samt eksempler på teori og relevante perspektiver. Eleverne skal arbejde med de forskellige indholdsområder, som dans og udtryk, boldspil og kropsbasis og får desuden et praktisk indblik i, hvordan det er at være idrætsstuderende på læreruddannelsen.

Som en del af idrætsfaget er der fokus på, hvordan skolebørn udvikler kropslige, idrætslige, sociale og personlige færdigheder og kompetencer, samt hvordan eleverne udvikler lyst til og glæde ved at bevæge sig.

Hvad I kan forvente?

  • Introduktion idræt på læreruddannelsen
  • Dans og udtryk, Boldbasis/boldspil, kropsbasis
  • Evaluering og tak for i dag

Idrætsstuderende står for dele af undervisningen på workshoppen.

Gymnasiefag i fokus

  • Idræt

Booking og spørgsmål

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til booking af en workshop, er du velkommen til at kontakte os på brobygning@ucn.dk.

Book en workshop

Samtykkeerklæring *

Du bør ikke indsende personfølsomme informationer via formularen. Du kan til enhver tid bede om at få slettet dine informationer på ucnkom@ucn.dk.

Kom forberedt


Inden en workshop anbefaler vi, at eleverne gennemfører www.velkommentilucn.dk.

Her får de en let, legende og bred introduktion til UCN og vores uddannelser, ligesom de får mulighed for at møde nogle af vores studerende.