Gå til hoved indhold

Tag din uddannelse i Thisted

Hvis du tager din videregående uddannelse i Thisted, får du Limfjorden rundt om hjørnet og Nationalpark Thy som baghave, mens du studerer. Naturen kommer helt tæt på, og du kan nyde godt af de lokale smagsoplevelser i den gamle handelsby.

Hvordan er det at læse på UCN i Thisted?

Esben Kær  

"Vi har et godt sammenhold på uddannelserne"  

Line Ninn Sørensen  

"Du vil ikke føle dig alene."  

Jakob Dissing Olesen Busted  

"Du har fantastiske rammer i Thy."  

Esben Kær  

"Vi har et godt sammenhold på uddannelserne"  

Line Ninn Sørensen  

"Du vil ikke føle dig alene."  

Jakob Dissing Olesen Busted  

"Du har fantastiske rammer i Thy."  

Et område med historie

Foruden at nyde den smukke natur i Thy kan du udforske i de historiske seværdigheder i Thisted og omegn. Du kan høre fortællinger fra gamle dage på de forskellige museer i området eller finde levn fra 2. verdenskrig langs vestkystens strande. Ønsker du at blive inden for byens grænser, kan du gå på opdagelse i de hyggelige gader eller besøge det gamle rådhus.

Surf på bølgerne i Cold Hawaii

Ikke langt fra Thisted finder du Klitmøller, som er det danske Mekka for surfere. Vindforholdene ved kyststrækningen gør området ideelt hvad end du allerede kan surfe eller drømmer om at ride på de blå bølger. Hos de lokale firmaer kan du få hjælp med alt fra leje af udstyr til surf undervisning.

Din hverdag på vores uddannelser i Thisted

På campus i Thisted er fem uddannelser samlet, som giver et unikt studiemiljø. Hver uddannelse har så overskuelig en størrelse, at næsten alle kender alle, og det sociale sammenhold er stærkt. Du vil derfor få muligheden for at deltage i fester, fredagsbar, foredrag og aktivitetsdage på tværs af uddannelserne.

Brug din energi på fordybelse eller motion

Med den lækre sunde mad i kantinen er du altid tanket op til at fordybe dig på biblioteket, hvor du kan arbejde alene eller sammen med din gruppe. Du kan også bruge din energi i Thy-hallen, der ligger 100 meter væk, hvor du kan bruge deres gode sportsfaciliteter, motionscenter og svømmehal.

Du har fri adgang 24 timer i døgnet

Som studerende kan du frit benytte faciliteterne efter skoletid. Dit studiekort giver adgang til campus døgnet rundt og overalt på campus er der lounge- og arbejdszoner. Her kan du og dine medstuderende arbejde i grupper eller slappe af.

Få indflydelse på dit studieliv

Du kan få indflydelse på studielivet på UCN ved at blive en del af De Studerendes Råd. Rådet samarbejder med ledelsen om bl.a. undervisning og studiemiljø, men rådet er også med til at arrangere sociale arrangementer som fester og fredagsbar.

Underviserne bliver en del af din hverdag

På UCN kan du forvente at møde undervisere og uddannelsesledere i din hverdag. Undervisningen foregår som regel på hold i almindelige undervisningslokaler. Har du brug for hjælp, kan du altid tage fat i en underviser og få svar på dine spørgsmål.

Spørg campusvejlederen

Mette kan hjælpe dig med dine spørgsmål om uddannelserne og studiemiljøet på Campus Lerpyttervej.