Gå til hoved indhold

Snak med Benjamin

→ 27 år
→ Læser Eksport og teknologi i Aalborg
→ Hhx-student
→ Et sabbatår
→ Tilflytter fra Hillerød

Hos mig er der ingen dumme spørgsmål, så jeg ser frem til at høre fra dig 😊

Jeg hedder Benjamin og går på uddannelsen Eksport og teknologi på Campus Hobrovej i Aalborg.

Min vej til professionsbacheloruddannelsen eksport og teknologi går via omveje. Oprindelig var jeg sikker på, at erhvervsjura på AAU var den helt rigtige uddannelse for mig. Men det viste sig, at jeg savnede praksis som en del af uddannelsen, og derfor var erhvervsjura alligevel ikke det rette match. Herefter søgte jeg ind på uddannelsen til skibsfører på MARTEC. Selvom uddannelsen var spændende og indeholdt den praksiserfaring, som jeg savnede på erhvervsjura, var skibsfører heller ikke det helt rigtige match. For at blive klogere på mit næste uddannelsesvalg, tog jeg på højskole. Et ophold, der var både hyggeligt og afklarende – og det var her, jeg blev opmærksom på eksport og teknologi. Den uddannelse havde nemlig ikke bare den rigtige balance mellem teori og praksis, den havde også et spændende fagligt indhold.

Ved siden af studiet har jeg travlt med alt muligt. Jeg er bl.a. frivillig i Dansk Flygtningehjælp Ungdom, og så kan du ofte møde mig i GAME Streetmekka Aalborg og i Table Games Aalborg.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Skriv til Benjamin og få en uformel snak

Samtykkeerklæring *

Du bør ikke indsende personfølsomme informationer via formularen. Du kan til enhver tid bede om at få slettet dine informationer på ucnkom@ucn.dk. Læs UCN's privatlivspolitik.