Gå til hoved indhold

Snak med Astrid

→ 23 år
→ Læser til sygeplejerske i Aalborg
→ Hf-student
→ To sabbatår
→ Tilflytter fra Silkeborg

Hos mig er der ingen dumme spørgsmål, så jeg ser frem til at høre fra dig 😊

Jeg hedder Astrid og læser til sygeplejerske på Campus Selma Lagerløfs Vej i Aalborg.
Inden UCN havde jeg to sabbatår. Først arbejdede jeg på en lille, hyggelig salatbar og som kundeservicemedarbejder i Føtex, og derefter brugte jeg alle mine sparepenge på at rejse med min kæreste og mine veninder.

Jeg søgte ind på sygeplejerskeuddannelsen, fordi jeg godt kan lide at have med mennesker at gøre og kunne gøre en forskel. Desuden giver det mange forskellige muligheder og man kan gå forskellige veje efter endt uddannelse. Jeg valgte at læse i Aalborg, fordi jeg har familie i Nordjylland og jeg har altid nydt at være på besøg i Aalborg. Min kæreste og jeg er begge tilflyttere fra Silkeborg og bor sammen i en lejlighed i Aalborg.

I fritiden er jeg sammen med mine venner, min klasse og min kæreste. Jeg elsker at gå på genbrugsshopping, lave god mad og drikke en øl eller to i Gaden sammen med min klasse. Jeg kan desuden spille på forskellige instrumenter og har altid nydt at spille musik.

Ved siden af studiet er jeg indimellem barnepige for min families plejebørn.

Det er vigtigt for mig, at folk omkring mig har det godt og trives, og for mig er der ingen dumme spørgsmål, så spørg endelig løs.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Skriv til Astrid og få en uformel snak

Samtykkeerklæring *

Du bør ikke indsende personfølsomme informationer via formularen. Du kan til enhver tid bede om at få slettet dine informationer på ucnkom@ucn.dk. Læs UCN's privatlivspolitik.