Gå til hoved indhold

Tag din uddannelse i Aalborg

I Aalborg kan du tage din videregående uddannelse i en levende studieby fyldt med andre studerende. UCN har fire forskellige campusser fordelt rundt om i byen, som hver har fokus på forskellige uddannelsesområder.

Aalborg er en lille storby med mange muligheder

Selvom Aalborg er en mindre storby, har den stadig meget at tilbyde. I midtbyen finder du et væld af caféer og restauranter, hvor du kan nyde en let frokost eller få den helt store gastronomiske oplevelse. I byens gader og stræder kan du spotte skjulte gavlmalerier. Og når du tulrer ned af gågaderne, kan du få et glimt af de gamle, farverige huse i Hjelmerstald.

Går du mod Limfjorden, finder du den flotte havnefront, hvor både store og små skibe sejler forbi i løbet af året. I byens grønne parker kan du tage en afslappet gåtur eller grille med vennerne. Drager du mod vestbyen, finder du Fjordparken, hvor der bydes op til fysiske aktiviteter både til lands og til vands.

Her kan du læse på UCN i Aalborg

Tal med en studievejleder

Vores studievejledere kender uddannelsessystemet og UCN's uddannelser ud og ind. Derfor er de en god kilde til viden og hjælp. Du kan spørge om alt fra uddannelsesvalg og studiemiljø til fagligt indhold, optagelse og jobmuligheder.