Gå til hoved indhold

Søg en ledig studieplads

Kom du ikke ind? Eller fik du ikke søgt i tide?

Hvis du gerne vil starte på en uddannelse i år, er der måske en ledig plads på en af UCN's uddannelser, der er noget for dig. Vores vejledere står klar til at hjælpe dig.

Vi offentliggør ledige pladser på grunduddannelserne 26. juli 2024. Du kan allerede nu se ledige pladser på overbygningsuddannelserne med start til september.
Webinar: 1. august 2024 kl. 15:30

Ledige pladser: Hvordan søger jeg?

Studievejleder Majbritt Kortegaard fortæller dig om ledige studiepladser på UCN's uddannelser, og hvordan du søger en ledig plads.

Hvis jeg skulle vælge i dag, ville min ledige plads være mit førstevalg

Jeg søgte først ind på en anden uddannelse, men fik ikke plads. Derfor søgte jeg en ledig plads på uddannelsen til administrationsbachelor. Jeg er blevet taget så godt imod med søde tutorer og en rigtig god studiestart. Og uddannelsen er rigtig spændende. Jeg går nu på sommerferie efter mit første år på uddannelsen med en følelse af, at jeg har valgt helt rigtigt!

Karina Marie Kjeldsen

Studerende på administrations­bachelor (3. semester)

Kontakt en vejleder

Hvis du har brug for sparring eller er i tvivl om, hvad din baggrund kan give adgang til, så tøv ikke med at kontakte en af vores studie- og optagelsesvejledere. Du kan også få hjælp til din ansøgning og optagelsesportalen nemStudie.