Gå til hoved indhold

Søg en ledig studieplads

Kom du ikke ind? Eller fik du ikke søgt i tide?

En ledig plads kan sagtens blive en drømmeplads. Hvis du gerne vil starte på en uddannelse i år, er der måske en ledig plads på en af UCN's uddannelser, der er noget for dig. Vores vejledere står klar til at hjælpe dig.

Hvis jeg skulle vælge i dag, ville min ledige plads være mit førstevalg

Jeg søgte først ind på en anden uddannelse, men fik ikke plads. Derfor søgte jeg en ledig plads på uddannelsen til administrationsbachelor. Jeg er blevet taget så godt imod med søde tutorer og en rigtig god studiestart. Og uddannelsen er rigtig spændende. Jeg går nu på sommerferie efter mit første år på uddannelsen med en følelse af, at jeg har valgt helt rigtigt!

Karina Marie Kjeldsen

Studerende på administrations­bachelor (3. semester)

En ledig plads blev min billet til at skifte studie

Jeg søgte en ledig plads, fordi jeg ikke ønskede at fortsætte på mit andet studie. Inden læste jeg matematik på universitetet, men jeg savnede undervisning i pædagogik og praktik. Selvom læreruddannelsen ikke var mit første valg, går jeg nu på 5. semester. Og jeg glæder mig til at have en hverdag, hvor jeg får lov til at undervise i matematik.

Amalie Bech Poulsen

Studerende på læreruddannelsen (5. semester)

Kontakt en vejleder

Hvis du har brug for sparring eller er i tvivl om, hvad din baggrund kan give adgang til, så tøv ikke med at kontakte en af vores studie- og optagelsesvejledere. Du kan også få hjælp til din ansøgning og optagelsesportalen nemStudie.