Gå til hoved indhold

Meritlærer

Uddan dig til lærer på kortere tid, hvis du allerede har en anden uddannelse. Du kan læse på fuld tid eller deltid. Fysisk eller online. Du bestemmer selv.
  • Professionsbachelor med merit

  • 3-6 år

  • Hjørring og online / delvist online

  • Studiestart i september og februar

Få dækket din deltagerbetaling med op til 10.000 kr. om året

Søg midler i Omstillingsfonden, der har til formål at give medarbejdere på arbejdsmarkedet bedre mulighed for efter- og videreuddannelse. Du skal leve op til tre kriterier for at søge i fonden, og pengene uddeles efter "først til mølle"-princippet.

Nyt fag på læreruddannelsen

Bliv specialist i dansk som andetsprog

Gør en forskel for nyankomne til den danske folkeskole

Dansk som andetsprog er et område, der er afgørende i en moderne undervisningskontekst præget af kulturel og sproglig mangfoldighed. Du vil med din rolle som andetsprogslærer kunne hjælpe nyankomne til at overgå til almenundervisning og understøtte tosprogedes hverdag og læring.

Nyt fag på læreruddannelsen

Bliv specialist i specialpædagogik

Gør en forskel for elever med udfordringer og udsathed

Specialpædagogik er et område, der er afgørende i en rummelig og mangfoldig folkeskole. Du vil med din rolle kunne sætte retning for den specialpædagogiske praksis og hjælpe elever med funktionsnedsættelser, udsathed, diagnoser og specifikke læringsvanskeligheder som fx ord- og talblindhed.

Mød en studerende

Hør Line Glintborg fortælle om sin uddannelse til meritlærer.
LÆS UDDANNELSEN ONLINE

Vil du have mere fleksibilitet i din hverdag?

Hvis du bor langt væk eller bare ønsker mere fleksibilitet, kan du vælge at læse uddannelsen til meritlærer online. Her er der intet krav om fysisk fremmøde. Derfor kan du tilpasse studiet, så det passer ind i din hverdag.

Relaterede uddannelser

Lærer

Lærer

Aalborg,
Hjørring
August
,
Januar
Meritpædagog

Meritpædagog

Aalborg
September