Gå til hoved indhold

Fysioterapeut

Uddannelse på 3,5 år med fokus på anatomi og fysiologi, bevægelse, fysisk aktivitet og sundhedsfremme.
  • Professionsbachelor

  • 3,5 år

  • Aalborg

  • Studiestart i september og februar

Praktik

Praktikken er et centralt element på UCN og i uddannelse i virkeligheden.

På uddannelsen til fysioterapeut skal du i praktik i 28 uger i alt, og du kommer i praktik 5 gange i løbet af uddannelsen. Første gang du skal i praktik er allerede på første semester.

På fysioterapeutuddannelsen hedder praktik "klinisk undervisning". Du kommer ud og får dit fremtidige job i hænderne og afprøver den teori og de færdigheder, du har lært på UCN i virkelige arbejdsopgaver. På den måde tilegner du ny viden og nye perspektiver.

De forskellige erfaringer gør dig dygtigere

På uddannelsen har vi fokus på, at du uddannes som fysioterapeut med brede og forskelligartede erfaringer. Også selvom du måske har en specifik specialisering eller et bestemt fremtidsscenarie i tankerne. Det er godt at prøve noget forskelligt for at sikre dig, at du er på rette vej. En bredde i dine erfaringer gør dig kun til en bedre fysioterapeut.

Godt at vide om praktikken

Tag din praktik i udlandet

Din praktik behøves ikke foregå i Danmark! Brug praktikperioden til at udforske verden, dit fagområde eller branche og bliv klogere på både dig selv og på andre kulturer. UCN's praksisnære studier gør det nemt at tilbyde virksomheder konkret værdi, da du kommer med redskaber og metoder, som branchen kan bruge i dagligdagen.

Andre kontaktmuligheder

Find en medarbejder Find en medarbejder

Se uddannelsens leder, undervisere og øvrige medarbejdere. Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt UCN Karriere Kontakt UCN Karriere

Slå en ledig stilling op, find den rette praktikant eller start et samarbejde. Få rådgivning om mulighederne som praktikvært eller arbejdsgiver.

Bliv medlem af UCN Alumni Bliv medlem af UCN Alumni

Hold kontakten og styrk dit professionelle netværk. Bliv medlem af UCN's alumne-netværk for tidligere studerende.