Gå til hoved indhold

Med en UCN-uddannelse inden for finans og økonomi er vejen til arbejdsmarkedet kort. Det har også været tilfældet for finansøkonom Mark Frost, da han umiddelbart efter sin uddannelse på Professionshøjskolen UCN startede som ejendomsmæglertrainee hos Home i København. Denne stilling blev et springbræt til, at Mark Frost i dag kan udleve drømmen som selvstændig og indehaver hos ejendomsmæglerkæden Home i Dronninglund, Hals og Aabybro.

- Jeg har allerede fra en tidlig alder følt mig sikker på, at jeg skulle være ejendomsmægler. Det skyldes blandt andet, at begge mine forældre har gjort karriere inden for ejendomshandel med egen forretning. Det har givet mig en naturlig nysgerrighed på branchen og en drøm om selv at prøve kræfter med faget, fortæller Mark Frost og fortsætter:

- Derfor var det også oplagt for mig at læse finansøkonom på UCN, da det er en kort uddannelse, hvilket betød, at jeg hurtigt kunne komme ud på arbejdsmarkedet og få relevant erhvervserfaring. Derudover fik jeg i løbet af min studietid mulighed for at udskifte den klassiske undervisning med et praktikophold, og det gav mig hår på brystet til et fremtidigt job. I dag har jeg også jævnligt selv praktikanter i mine forretninger, da jeg gerne vil være med til at give min erfaring og viden videre.

Blå Bog

Mark Frost, 32 år

  • Indehaver af home Dronninglund, Hals og Aabybro 
  • Uddannet finansøkonom på UCN

God kundeservice skaber glade og tilfredse kunder

Som franchisetager hos home er Mark Frost en del af en af landets mest kendte ejendomsmæglerkæder, og i 2019 kunne han fejre, at hans forretninger i Dronninglund og Hals var blandt de tre home-butikker med størst kundetilfreds i Danmark. Foruden høj kundeservice har Mark Frost særligt fokus på innovative løsninger og markedsføring i sit daglige virke som ejendomsmægler, og det stiller krav til en god allround-forståelse for branchen:

- I mit arbejde som ejendomsmægler er det en stor styrke at have en god allround-forståelse af det finansielle marked, som jeg blandt andet har fået fra min studietid. Det ruster mig nemlig til at vide, hvad kunderne bliver mødt af i banken i forhold til renter og kursstigninger, og jeg kan derfor bedre rådgive og yde en god kundeservice, og det er afgørende inden for vores fag, fortæller Mark Frost.

Lyse fremtidsudsigter

Med sit ansvar for to butikker med i alt seks fastansatte samt praktikanter er Mark Frost meget bevidst om, at teknologi og digitale løsninger de seneste år har fået en større plads inden for det finansielle marked. Det kan umiddelbart synes som en trussel for både ham selv og hans medarbejdere, men Mark Frost er ikke bekymret for jobmulighederne i ejendomsmæglerbranchen i fremtiden:

- Jeg tror på, at ejendomsmæglerbranchen er fremtidssikret, da den fysiske kundekontakt er svær at erstatte med digitale løsninger. Men det betyder også, at det er afgørende, at man som ejendomsmægler ved, hvordan man skal kommunikere med forskellige kunde- og personlighedstyper, således man kan yde den bedste service. Det har min uddannelse fra UCN uden tvivl givet mig et godt indblik i, afslutter han.