Gå til hoved indhold

Finans og økonomi

Inden for dette område er din hverdag fyldt med beregninger. Du er god til at finde mønstre og tendenser i tallene og kan bruge denne evne til at rådgive andre.

Arbejd med beregninger og rådgiv andre

Uddannelserne inden for finans og økonomi er for dig, som elsker at arbejde med tal, beregninger og økonomi. Din analytiske evner bliver sat på spil, når du vurderer, hvordan dine beregninger kommer til at påvirke virksomhedens eller kundens økonomi.

Din finansielle viden lærer du at videreformidle til andre – både for at kunne realisere mål samt for at kunne rådgive kunder og kollegaer.

Dimittendhistorie

Mark Frost forfulgte drømmen og blev selvstændig ejendomsmægler

Ifølge Mark har det været afgørende for hans karriere, at han allerede i løbet af sin uddannelse fik en fod inden for i ejendomsmæglerbranchen, hvor han for alvor kunne prøve kræfter med faget.

Udtalelse fra branchen

Personlighed og digitale kompetencer er afgørende for fremtidens finanssektor

Ifølge Nicolai Bjørnager Kristensen er det afgørende, at der udbydes praksisnære uddannelser, som ruster fremtidens finansielle medarbejdere til at varetage de kommende opgaver, der i stigende grad vil være digitale.

Få et overblik over vores uddannelsestyper

Hos UCN tilbyder vi forskellige 3 typer af videregående uddannelser: erhvervsakademiuddannelser, overbygningsuddannelser og professionsbachelor. Læs kort om de forskellige typer her.

Se alle uddannelser indenfor finans og økonomi

Financial controller

Financial controller

Aalborg
September
Finansbachelor

Finansbachelor

Aalborg
September
Finansøkonom

Finansøkonom

Aalborg,
Thisted
September

Tal med en studievejleder

Vores studievejleder Camilla kender uddannelsessystemet og UCN's business-uddannelser ud og ind. Derfor er hun en god kilde til viden og hjælp. Du kan spørge om alt fra uddannelsesvalg og studiemiljø til fagligt indhold, optagelse og jobmuligheder.

Skriv til Camilla, hvis du har spørgsmål til den uddannelse du overvejer eller vil høre mere om.