Gå til hoved indhold

Eksport, salg og markedsføring

På uddannelser indenfor dette fagområde kommer du på den ene eller anden måde til at beskæftige dig med produktets vej fra udvikling til kunden. Det kan blandt andet være distribution, salg eller markedsføring.

Kom helt tæt på logistikken i en virksomhed

Med en uddannelse i eksport, salg og markedsføring kommer du til at berøre logistikken i en virksomhed. Du har fingeren på pulsen hvad end det gælder forretningsudvikling, distribution, salg eller marketing.

Du kan arbejde i en etableret virksomhed eller kaste dig ud som selvstændig. På nogle uddannelser får du endda indblik i, hvordan du skaber en karriere uden for Danmarks grænser.

Dimittendhistorie

Simon står i spidsen for international robotvirksomheds marketing

Simon Rytter Christensen, der er uddannet markedsføringsøkonom fra UCN, står i dag i spidsen for den globale robotvirksomhed Turf Tanks markedsføring.

Udtalelse fra branchen

Chef i Dansk Erhverv: Eksport og digital markedsføring er big business i Danmark

Ifølge Carsten Rose Lundberg har dansk eksport behov for i fremtiden: flere kvalificerede hænder med ekspertise inden for eksport, markedsføring og digital forretningsstrategi.  

Få et overblik over vores uddannelsestyper

Hos UCN tilbyder vi forskellige 3 typer af videregående uddannelser: erhvervsakademiuddannelser, overbygningsuddannelser og professionsbachelor. Læs kort om de forskellige typer her.

Se alle uddannelser indenfor eksport, salg og markedsføring

E-handel

E-handel

Aalborg
September
Eksport og teknologi

Eksport og teknologi

Aalborg
September
Innovation og entrepreneurship

Innovation og entrepreneurship

Aalborg
September
International handel og markedsføring

International handel og markedsføring

Aalborg
September
Markedsførings­­økonom

Markedsførings­­økonom

Aalborg,
Thisted
+1
September

Tal med en studievejleder

Vores studievejleder Camilla kender uddannelsessystemet og UCN's business-uddannelser ud og ind. Derfor er hun en god kilde til viden og hjælp. Du kan spørge om alt fra uddannelsesvalg og studiemiljø til fagligt indhold, optagelse og jobmuligheder.

Skriv til Camilla, hvis du har spørgsmål til den uddannelse du overvejer eller vil høre mere om.