Gå til hoved indhold

Finansøkonom

På denne 2-årige uddannelse lærer du om privatøkonomisk rådgivning, revision, salg og realkredit.
  • Erhvervsakademiuddannelse

  • 2 år

  • Aalborg og Thisted

  • Studiestart i september

Læs en overbygning på UCN

Innovation og entrepreneurship

Innovation og entrepreneurship

Aalborg
September
Sport management

Sport management

Aalborg,
Online / delvist online
September

Andre overbygninger på UCN

Det er også muligt at komme ind på disse overbygninger, du skal dog søge dispensation ved at få foretaget en individuel konkret forhåndsvurdering og benytte den i din ansøgning:

Som finansøkonom opfylder du ikke direkte adgangskravene til ovenstående uddannelser, men du har kvalifikationer, som kan sidestilles med adgangsgrundlaget. Derfor har du mulighed for at søge om dispensation i form af en forhåndsvurdering af andet adgangsgrundlag. Læs mere om individuel konkret forhåndsvurdering.

Merit til finansbachelor

Hvis du efter endt uddannelse ønsker at søge om optagelse på finansbachelor via optagelse.dk, kan du, hvis du bliver tilbudt en studieplads, få merit for nogle fag. Du kan læse mere i den nationale studieordning for finansbachelor.

Overvejer du revisor-vejen?

Finansøkonom kan blive dit første skridt på vejen, hvis du overvejer at blive revisor eller statsautoriseret revisor. UCN act2learn tilbyder nemlig akademiuddannelsen i Finansiel rådgivning, som bygger ovenpå din uddannelse og efterfølgende erhvervserfaring.

Går du med iværksætter­drømme?

Start din egen virksomhed under studiet og bliv din egen arbejdsgiver.

På UCN får du inspiration, råd og hjælp til at udvikle dine egne forretningsidéer – uanset hvor langt du er i processen. Vores innovationsmiljø Next Step tilbyder flere forskellige forløb, som både kan følges online og i Innovationshuset i Aalborg.