Gå til hoved indhold

Financial controller

En 2-årig uddannelse, som giver indblik i økonomi, bogføring og kunderådgivning.
  • Erhvervsakademiuddannelse

  • 2 år

  • Aalborg

  • Studiestart i september

Hverdagen på studiet

Få svar på de hyppigste spørgsmål om livet på uddannelsen til daglig og hverdagens rammer på studiet.

Læs om bl.a. studiemiljøet på campus, holdstørrelser, udgifter og de faglokaler, som du kommer til at bruge. Du kan også se et eksempel på et skema for en uge på uddannelsen.

Hør Nicolai Schrøder Hansen, Kristoffer Bjerrum Spillehus og Kristoffer Søndergaard Andersen fortælle om hverdagen på financial controller uddannelsen på UCN.

Få svar på typiske spørgsmål

Her er svar på nogle af de spørgsmål, som andre ansøgere har haft. Savner du svar på et konkret spørgsmål, skal du kontakte studievejledningen på uddannelsen.

En typisk uge på studiet

Her er et eksempel på, hvordan en uge på studiet kan se ud, når du ikke er i praktik. Skema-eksemplet er fra en uge med "normal" undervisning på campus. Husk, at du undervejs i et studie både har perioder med undervisning på campus og perioder med projektarbejde, gruppearbejde, eksamensforberedelse mv.

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

kl. 08.30-11.45

Kommuni­­kation, rådgivning og salg

Selvstudie / Gruppe­­arbejde

Erhvervs­­jura

Mikro­­økonomi

Data og metode

Kl. 12.15-15.30

Økonomi­­styrings-systemer og processer

Mikro­­økonomi

Erhvervs­­økonomi

Selvstudie / Gruppe­­arbejde

Selvstudie / Gruppe­­arbejde

Kom på virksomhedsbesøg og mød branchen

På 1. og 3. semester tager du på virksomhedsbesøg sammen med hele financial controller-uddannelsen. Her vil du møde repræsentanter for flere forskellige virksomheder, og de vil fortælle om de karrieremuligheder, du har i deres virksomhed. Undervejs på studiet vil du også møde tidligere studerende, som kommer og fortæller om deres jobs og om forskellige brancher, hvor du har gode jobmuligheder.

God kommunikation er afgørende

I vores kommunikations-laboratorie øver du kundekontakt. Du lærer, hvordan du håndterer forskellige typer kunder og samtidig anvender brugbare salgsteknikker.

Besøg uddannelsen

Studerende for en dag
Studerende for en dag

Prøv en dag som studerende for at blive helt sikker i dit studievalg. Du kommer til at mærke stemningen på campus og får et indblik i studiet.

Studiepraktik
Studiepraktik

Brug 2 dage i uge 43 som praktikant på en uddannelse. Du oplever livet på campus og får et større indblik i den uddannelse, som du overvejer.

Udforsk campus
Udforsk campus

På Campus Hobrovej centralt i Aalborg får du en hverdag i moderne og behagelige rammer med plads til at lære.