Energiteknolog
-
Erhvervsakademiuddannelse
-
2 år
-
Aalborg
-
Studiestart i september
Hverdagen på studiet
Få svar på de hyppigste spørgsmål om livet på uddannelsen til daglig og hverdagens rammer på studiet.
Læs om bl.a. studiemiljøet på campus, holdstørrelser, udgifter og de faglokaler, som du kommer til at bruge. Du kan også se et eksempel på et skema for en uge på uddannelsen.
Få svar på typiske spørgsmål
Her er svar på nogle af de spørgsmål, som andre ansøgere har haft. Savner du svar på et konkret spørgsmål, skal du kontakte studievejledningen på uddannelsen.
En typisk uge på studiet
Her er et eksempel på, hvordan en uge på studiet kan se ud, når du ikke er i praktik. Skema-eksemplet er fra en uge med "normal" undervisning på campus. Husk, at du undervejs i et studie både har perioder med undervisning på campus og perioder med projektarbejde, gruppearbejde, eksamensforberedelse mv.
Få en mentor at sparre med
Mentorordningen er en mulighed for at få kontakt til fagfolk fra erhvervet i løbet af din uddannelse, så du kan få viden, sparring og netværk. UCN hjælper med at facilitere kontakten det første år, men ansvaret for indholdet i mentorforløbet er dit eget. Du får mere information om mentorordningen efter studiestart.
Jacobs rejse til energiteknologuddannelsen
Jacob har læst til energiteknolog og læser nu en overbygningsuddannelse i energimanagement på UCN. I afsnittet fortæller han om sin vej til energiteknologuddannelsen, om studiestarten og studielivet, med alt hvad det indebærer.
Projekter på uddannelsen
De fleste moduler du har på uddannelsen afsluttes med et projekt. Projektet skal du skrive sammen med en gruppe, og nogle gang skal du også til eksamen i projektet.
På 4. semester skal du skrive dit afsluttende eksamensprojekt. Det gør du i samarbejde med en virksomhed, hvor du kan arbejde med en praksisnær problemstilling. Langt de fleste studerende har et projektsamarbejde med den virksomhed, hvori de har været i praktik.