Gå til hoved indhold

Eksport og teknologi

Du lærer om produktudvikling, salgs- og marketingstrategier, bæredygtighed og kvalitet på denne 3 ½-årige uddannelse.
  • Professionsbachelor

  • 3,5 år

  • Delvist online med base i Aalborg

  • Studiestart i september

Hverdagen på studiet

Få svar på de hyppigste spørgsmål om livet på uddannelsen til daglig og hverdagens rammer på studiet.

Læs om bl.a. studiemiljøet på campus, holdstørrelser, udgifter og de faglokaler, som du kommer til at bruge. Du kan også se et eksempel på et skema for en uge på uddannelsen.

Få svar på typiske spørgsmål

Her er svar på nogle af de spørgsmål, som andre ansøgere har haft. Savner du svar på et konkret spørgsmål, skal du kontakte studievejledningen på uddannelsen.

En typisk uge på studiet

Her er et eksempel på, hvordan en uge på studiet kan se ud, når du ikke er i praktik. Skema-eksemplet er fra en uge med "normal" undervisning på campus. Husk, at du undervejs i et studie både har perioder med undervisning på campus og perioder med projektarbejde, gruppearbejde, eksamensforberedelse mv.

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

kl. 08.30-11.45

Logistik

Produkt­­udvikling

Metode

Selvstudie / Gruppe­­arbejde

Mikro­­økonomi

Kl. 12.15-15.30

Selvstudie / Gruppe­­arbejde

Marketing

Materialer & processer

Selvstudie / Gruppe­­arbejde

Selvstudie / Gruppe­­arbejde

Du arbejder med rigtige cases

Du kommer til at arbejde med rigtige cases fra virkelige virksomheder. Her vil du arbejde med elementer fra hele virksomheden, for det er vigtigt, at du forstår hele virksomheden lige fra kundens behov til det færdige produkt. Du lærer, at ændringer i ethvert led af processen har konsekvenser igennem forskellige dele af virksomheden.

På 7. semester skal du skrive dit afsluttende bachelorprojekt. Det vil du typisk gøre i samarbejde med en virksomhed, hvor du kan arbejde med en praksisnær problemstilling. Du kan også arbejde med en virksomhed og lave forskellige analyser ift. virksomhedens strategier og processer.

Vi tager på virksomhedsbesøg

Undervejs på studiet vil du komme på flere virksomhedsbesøg, hvor du vil få et indblik i de arbejdsopgaver, der kan vente dig i din praktik eller fremtidige arbejde. Du vil også blive klogere på, hvilke udfordringer virksomhederne har og dermed også opdage, hvor du kan spille en rolle og gøre en forskel for dem.

Brug hænderne i værkstederne

Du kommer til at arbejde med forskellige materialer som plastik, træ og metal. På UCN har vi værksteder, som giver dig mulighed for at udforske materialernes egenskaber.

Besøg uddannelsen

Studerende for en dag
Studerende for en dag

Prøv en dag som studerende for at blive helt sikker i dit studievalg. Du kommer til at mærke stemningen på campus og får et indblik i studiet.

Studiepraktik
Studiepraktik

Brug 2 dage i uge 43 som praktikant på en uddannelse. Du oplever livet på campus og får et større indblik i den uddannelse, som du overvejer.

Udforsk campus
Udforsk campus

På Campus Hobrovej centralt i Aalborg får du en hverdag i moderne og behagelige rammer med plads til at lære.