Gå til hoved indhold

Folkeskolen

Find en ekspert med viden om børn og unges skolegang herunder børn med behov for specialundervisning. De fokuserer på undervisning, inklusion, udvikling og trivsel i forhold til folkeskolen.

Anette Bentholm
Anette Bentholm

Ekspert i bevægelse i folkeskolen og inklusion af elever med særlige behov i skoleidræt og foreningsliv.

Anne Hejgaard
Anne Hejgaard

Ekspert i inklusion, specialpædagogik, børneperspektiver samt hvilken betydning skældud, straf og belønning har for børn og unge.

Anni Mortensen
Anni Mortensen

Ekspert i neuropædagogik med fokus på sårbare børn, unge og voksne samt personer med erhvervet hjerneskade. Forsker i inklusion i folkeskolen.

Bo Birk Nielsen
Bo Birk Nielsen

Psykolog og lektor ved læreruddannelsen. Ekspert i børn og unges skoleliv med særligt fokus på trivsel.

Mathilde Nyvang Hostrup
Mathilde Nyvang Hostrup

Ekspert i trivsel og mistrivsel blandt børn og unge, og har særligt fokus på de samfundsmæssige perspektiver af de udfordringer, vi ser i dagens folkeskole og daginstitutioner.

Preben Kirkegaard
Preben Kirkegaard

Ekspert i feedback i undervisningen fra folkeskolen til videregående uddannelser. Forsker i effekten af undervisning analogt såvel som digitalt.

Susanne Dau
Susanne Dau

Ekspert i brugen af teknologi i undervisningen i folkeskolen og på de videregående uddannelser. Forsker bl.a. i teknologiforståelse i folkeskolen.

Thomas Engsig
Thomas Engsig

Ekspert i udsatte børn og unge, og hvordan de klarer sig i folkeskolen og videre i uddannelsessystemet. Forsker i inklusion og fællesskaber i folkeskolen.

Kontakt

Silas Mühlbach

Kommunikationskonsulent

E-mail:
sfm@ucn.dk
Telefon:
72690914

Mette Green

Kommunikationskonsulent

E-mail:
meg@ucn.dk
Telefon:
72690298