Gå til hoved indhold

UCN og øvrige professionshøjskoler udsteder udelukkende eksamensbeviser digitalt i PDF format. Dette gør vi for at spare på verdens knappe ressourcer – og ikke mindst for at sikre at vores dimittender altid har adgang til deres bevis og dermed spare dem for udfordringer knyttet til at miste et fysisk eksamensbevis.

Eksamensbeviser sendes til dimittendernes digitale postkasse (e-Boks). Fra e-Boks, kan dimittenden videresende beviset til 3. part, eller hente eksamensbeviset ned på eget lagermedie, og fremsende det som vedhæftning via e-mail eller digitale rekrutteringsløsninger i forbindelse med jobsøgning.

Verifikation af bevisers ægthed

De digitale bevisers ægthed kan verificeres på hjemmesiden bevissystem.dk

På denne side kan du uploade det digitale eksamensbevis, du har modtaget fra én af vores dimittender og indtaste den kode, der står anført på eksamensbeviset.

Herved findes eksamensbeviset fra vores database og sammenlignes med det du lige har uploadet. På den måde kan du få verificeret om den version, som du har uploadet, er identisk med det bevis, som UCN har udstedt – og dermed afgjort, om beviset er ægte.