Gå til hoved indhold

Job i UCN

Vil du være en del af UCN? Hos os har du mulighed for at blive en del af et stærkt og udviklingsorienteret arbejdsfællesskab med meningsfulde opgaver. Her er plads og frihed til at udvikle sig, både personligt og fagligt, og du vil kunne se og mærke, hvordan din indsats gør en forskel.


Vil du være en del af UCN?

Vi er en stor, alsidig og ambitiøs nordjysk vidensinstitution, som hele tiden er i bevægelse i en stræben efter at skabe den bedste uddannelse, viden, udvikling og læring til gavn for det samfund, vi er en del af. Vi tror på, at vores medarbejdere kan gøre en forskel, og vi giver dem mulighed for at vise det.

Hos os har du mulighed for at blive en del af et stærkt og udviklingsorienteret arbejdsfællesskab med meningsfulde opgaver. Her er plads og frihed til at udvikle DIG, både personligt og fagligt, og du vil kunne se og mærke, hvordan DIN indsats gør en forskel.

 

Inspiration: Job i UCN

Underviser

Som underviser på UCN har du mulighed for at videreformidle din viden og faglighed indenfor 35 forskellige uddannelser og efter-videreuddannelser. 

På UCN får du en levende hverdag fyldt med både høj faglig ambition og en oplevelse af nærhed, nærvær og menneskelig kontakt.

Lone er underviser på UCN

Som underviser føler Lone, at der er rig mulighed for at være del af en levende hverdag bestående af et fantastisk kollegialt sammenhold, og at hun som underviser medvirker til at levere uddannelse i de yderste virkelighedsrækker.  

"Ikke bare det at jeg har min faglighed og kommer med ideer til selve undervisningen, men jeg kan også være med til at udvikle det kommende erhvervsliv." 

Lone Lindstrøm Schwartzlose
Lektor på Samfunds-, Eksport- og Formidlingsuddannelserne

Brian Fjelrad Johansen
Lektor på Sygeplejerskeuddannelsen Aalborg

Inspiration: Job i UCN

Forskning og Udvikling (FoU)

Som ansat i UCN vil du opleve at få mulighed for faglig fordybelse, mange berøringsflader og et væld af samarbejder ind og ud af organisationen, bl.a. forskningsmæssigt, erhvervsmæssigt og tværfagligt set.

Rig mulighed for at kombinere teori og praksis

Arbejdet som underviser giver Brian mulighed for at kombinere den teoretiske viden på uddannelsen, med besøg og samarbejde med kliniske uddannelsessteder ude i virkeligheden.

"At jeg har mulighed for at være med forsknings- og udviklingsprojekter giver mig en faglig udfordring og et ståsted for mig. Det gør mig glad og stolt over mit arbejde." 

Ledelse

UCN's chef- og ledergruppe sikrer en tværgående behandling af organisatoriske forhold og anliggender, og at der forefindes et højt informationsniveau mellem direktion, chefgruppe og den øvrige ledelse i UCN. 

Som leder medvirker du til at skabe rammerne for den brede vifte af professionelle vidensområder og faglige perspektiver, der alle er samlet under samme tag.