Gå til hoved indhold

Folkeskole

I samarbejde med kommuner og skoler tilrettelægger vi temadage, kurser og længere uddannelsesforløb til lærere, skoleledere og skole- og fritidspædagoger.

Vi har konsulenter og undervisere med speciale inden for en lang række områder, så vi sikrer kompetenceløft af høj kvalitet og med fokus på at omsætte viden til kompetencer, der kan gøre en forskel i dagligdagen i skolen.

Vores kompetenceudviklingsforløb afspejler høj faglighed, med afsæt i viden og forskning. Vores forløb er samtidig praksisnære og anvendelsesorienteret. Teori og praksis går hånd i hånd.

Vi er opdateret på nyeste viden og forskning, både dansk og international, samt den politiske dagsorden, så vi er på forkant og dagsordensættende inden for skoleområdet – lige fra indskoling, mellemtrin, udskoling og SFO, til efterskoleområdet.

Mange veje til læring, udvikling og uddannelse

Vores konsulenter på skoleområdet kan hjælpe jeres skole, afdeling eller team til faglig udvikling på forskellige måder. I tæt samarbejde med jer finder vi de løsninger, der passer bedst til de udfordringer, I ønsker at arbejde med. 

Der findes mange veje til at sikre læring og udvikling. Derfor er det vores vigtigste opgave at vælge den løsning, der passer til netop jer. 

Vi tilbyder

Kortlægning: Vi kortlægger jeres nuværende kompetencer og arbejdsgange, så vi sammen med jer kan danne et overblik over, hvilke behov I har.

Vejledning: Vi tilbyder kompetenceudvikling og vejledning helt tæt på jeres praksis. Gerne med afsæt i at vores konsulenter foretager observation i jeres dagligdag.

Sparring og supervision: Hjælp til selvhjælp. Vi giver sparring og supervision til teams eller den enkelte leder, lærer eller pædagog.

Særligt tilrettelagte forløb: Vi sammensætter fagspecifikke kurser inden for fag og særlige temaer til enkelte skoler, afdelinger og kommuner.

Kurser, oplæg og workshops: Vi afholder kurser, oplæg og workshops - enten på UCN eller hos jer. Emnerne spænder bredt og kan også være udviklet specielt til jer.

Kompetenceudviklingsprojekter: Vi sammensætter i tæt samarbejde med jer længerevarende kompetenceudviklingsprojekter helt fra afdækning af behov og ønsker til afvikling af forløb og evaluering.

Pædagogisk diplomuddannelse: Vi vejleder i, hvordan I bedst kan udnytte mulighederne for kompetenceudvikling gennem de eksisterende moduler på den pædagogiske diplomuddannelse.

Vi tilbyder pædagogisk efter- og videreuddannelse målrettet lærere og pædagoger på skoleområdet - blandt inden for emnerne:

 • Børn- og unges læreprocesser
 • Faglig vejleder
 • Inkluderende læringsmiljøer
 • Digitale læreprocesser
 • Relations- og ressourceorienteret pædagogik
 • Legende læring
 • Neuropædagogik
 • Specialpædagogiske metoder
 • Forældresamarbejde
 • Ordblindevanskeligheder – ordblindevenlig skole
 • Dansk som andetsprog

 

Få vejledning og mere at vide

Jette Agerbo Maksten

Lektor

Telefon:
72691712

Christina Dellgren Knudsen

Specialkonsulent

E-mail:
cdk@ucn.dk
Telefon:
72691813

Få seneste nyt fra UCN act2learn Pædagogik og Læring

Nyhedsbrev til skole- og dagtilbudsområdet, hvor du kan holde dig opdateret på ny viden inden for henholdsvis pædagogik og læring. Tilmeld dig det nyhedsbrev - Dagtilbud eller Skole - der er relevant for dig og modtag opdateringer på kurser, videreuddannelser og arrangementer. 

Udkommer 2-4 gange om året.