Gå til hoved indhold

Vores evalueringskonsulenter fungerer som et værdiskabende styringsredskab i alle faser af dine organisatoriske udviklingsprojekter – lige fra forberedelse og udførelse til implementering

Rådgivning gennem hele processen

UCN act2learn er specialister i at udvikle og gennemføre evalueringer, som understøtter udvikling og forandringer. Evaluering og metode er en innovativ afdeling, der rådgiver, designer og udfører forskellige typer af evalueringsopgaver. Vi sætter os ind i din kontekst, og leverer inspirerende og udviklende løsninger, der understøtter at organisatoriske udviklingsprojekter får størst mulig effekt og værdi i praksis.

Vi indgår i et forpligtende samarbejde, hvor vi arbejder systematisk med eksempelvis kortlægning af kompetenceudviklingsbehov, udvikling af forandringsteori, samt indsamling og anvendelse af relevant data, som understøtter alle faser af det organisatoriske udviklingsprojekt.

Vi hjælper dig, dine medarbejdere, hele din organisation eller institution, til at gøre evaluering og viden til en naturlig del af det daglige arbejde og videreudvikling heraf. Det gælder lige fra den enkelte medarbejder til udvikling og opbygning af hele organisationens evalueringskapacitet.

Kontakt

Jesper Lilhauge Læborg

Evalueringskonsulent

E-mail:
jel@ucn.dk
Telefon:
72691740

Trine Lolk Haslam

Evalueringskonsulent

E-mail:
tlh@ucn.dk
Telefon:
72690333