Gå til hoved indhold

Gennem udviklingsforløb, udarbejdet på baggrund af jeres behov, samsætter vi kompetenceudviklingsforløb, der sikrer, at dine medarbejdere er klædt på til et område hvor der dagligt sættes nye standarder. Vores forløb sikrer, at I udnytter det forretningsmæssige og økonomiske potentiale i at implementere ny teknologi.

UCN act2learns kompetenceudviklingsforløb sikrer, at din virksomhed, gennem forståelse for ny teknologi, løfter produktiviteten og sikrer vækst. Begge parametre der er afgørende i den daglige øgede konkurrencen – også internationalt.

Vi hjælper dig, dine medarbejdere, hele din virksomhed, med at være up to date og med på den fjerde industrielle revolution, industri 4.0. Vores forløb lærer jer fx at integrere den digitale verden i jeres produktion. Vi lærer jer at forstå og udnytte Big data og Internet of Things (IoT). Vi viser jer, hvor afgørende automatisering og systematisering er.

Vores kompetenceudviklingsforløb gør jer i stand til at tænke og se produktudvikling, produktion og automation på nye måder samt nye måder at afsætte dine varer på. Sammen med dig vil vi gøre tingene smartere, så nye produkter og services opstår.

Vi tilbyder skræddersyede uddannelsesforløb og konsulentydelser inden for områderne:

Få vejledning og mere at vide

Vicki Banch Friis Frederiksen

Salgs- og forretningsudvikler

Telefon:
72691734

Få seneste nyt fra UCN act2learn Erhverv

Nyhedsbrev til det nordjyske erhvervsliv. Få ny viden, inspiration og gode råd og bliv opdateret på relevante kurser og videreuddannelser, webinarer og arrangementer.

Udkommer 4-6 gange om året.