Gå til hoved indhold

Kursus

Et kursus er et kort, målrettet undervisningsforløb inden for et afgrænset emne.

Kurserne, vi tilbyder på UCN, er praksisnære. Det vil sige at kurset du vælger, altid har som mål at give dig kompetencer, hvor du kan løse specifikke arbejdsopgaver for din virksomhed eller institution.

Et bredt udvalg af kurser

UCN er Nordjyllands største udbyder af efteruddannelser. Vi tilbyder kursusforløb indenfor en bred vifte af faglige områder, navnlig indenfor ledelse og organisation, sundhed, pædagogik og læring, samt teknologi og produktion.

Kursusforløb der går tæt på virkeligheden

UCN er en akkrediteret uddannelsesinstitution. Det betyder, at kurserne og uddannelserne, vi tilbyder, har høj kvalitet og relevans. 

Vores tilgang er at kurserne skal så tæt på på virkeligheden som muligt. Af samme grund inddrager vi kursisternes arbejdserfaringer i undervisningen. Vi tror på, at læringsudbyttet bliver størst i en vekselvirkning mellem teori, praksis og de sociale samspil. UCN's læringstilgang kendes under navnet refleksiv praksislæring - en undervisningsmetode, som bygger på mange års erfaring og forskning.

Tag et akademi- eller diplommodul som et selvstændigt kursusforløb

Vi tilbyder foruden vores kurser også moduler, som du kan vælge at tage som enkeltstående og selvstændige kursusforløb. Modulerne giver ECTS-point, og du kan også bruge dem som led i en hel uddannelse, hvis du ønsker det.