Gå til hoved indhold
Kurser for ledige
Kurser for ledige

Information til dig, der er ledig

Ret til 6 ugers kursus bevilliget af dit Jobcenter - Findes på den regionale positivliste

Du tilmelder dig via tilmeldingsknappen, vedhæfter dokumentation for uddannelsesbaggrund og erhvervserfaring, skriver hvilket Jobcenter du er tilknyttet samt navn og mail på din jobkonsulent. Ansøgning til kurset foregår via blanket AF71.  Herefter sender du blanketten, dokumentation for uddannelsesbaggrund og erhvervserfaring samt navn og mail på din a-kasse til ucnact2learn@ucn.dk att. sekretæren på modulet. Oplysningerne finder du nederst på siden. Vi udfylder blanketten, og din ansøgning bliver herefter videresendt til dit jobcenter.

Bemærk at jobcenterets behandling af ansøgninger om uddannelsesydelse kan tage op til flere uger. Find mere information om uddannelse for ledige på www.star.dk.

Der ses i dag flere og flere eksempler på mistrivsel hos såvel den ældre borger som medarbejdere på ældreområdet i form af udadreagerende adfærd og udbrændthed. Dette kalder på et øget fokus på såvel borgers som medarbejders tryghed og trivsel.

Dette modul stiller skarpt på både den plejefaglige tilgang til borgeren og på arbejdsmiljøet på arbejdsstedet med et særligt fokus på udadreagerende adfærd og voldsomme episoder på ældreområdet.

Du vil her tilegne dig kompetencer til at vurdere og håndtere praksisnære problemstillinger omhandlende tryghed og trivsel hos både borgere og medarbejder.

Du kan tage modulet som selvstændig efter- og videreuddannelse, eller du kan lade modulet indgå i en samlet Akademiuddannelse i sundhedspraksis.

Hvad får du ud af modulet?

På modulet får du kompetencer og færdigheder til at:

  • håndtere adfærdsændringer hos borgere med demenssymptomer
  • observere og håndtere tegn på mistrivsel hos dig selv, kollegaer og kulturen på arbejdspladsen
  • anvende social- og neuropædagogiske metoder i forhold til problemstillinger i din praksis ift. såvel borgers trivsel som egen/kollegaers tryghed
  • bidrage til udviklingsorienterede tiltag og implementering af disse i samarbejde med relevante aktører

Fagligt indhold

På modulet arbejder vi blandt andet med:

  • et neuropsykologisk perspektiv på demenssygdomme og adfærd som følge heraf
    etik, magt og lovgivning
  • sammenhængen mellem borgers trivsel og egen/kollegaers tryghed
  • konkrete udviklingsorienterede metoder med fokus på såvel borger som medarbejder

Hvordan arbejder vi på modulet?

Vi lægger vægt på, at du hele tiden kan omsætte teorien til din praksis og få mulighed for at anvende teorier og metoder der fremmer oplevelsen af sammenhæng hos borger, professionel og i organisationen.

Modulet er tilrettelagt som en vekselvirkning mellem teori og praksis. Derfor er der i forløbet fokus på refleksion, tilegnelse af viden og afprøvning i egen praksis.

Læs mere om modulet

Tilmeld dig

Vi udbyder forløbet på nedenstående tidspunkter.

Få besked om fremtidige datoer

Der er i øjeblikket ingen planlagte datoer for dette forløb. Udfyld formularen, hvis du vil have besked, når vi har fastsat nye datoer.

Vi behandler dine oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Tak for din interesse

Tak for din interesse i forløbet. Du hører fra os, når der igen er fastsat nye datoer. 

Få vejledning og mere at vide

Charlotte Nielsen

Administrativ medarbejder

Telefon:
72691676

Karen Marie Juhl Nielsen

Konsulent

E-mail:
kjn@ucn.dk
Telefon:
72691752

Få seneste nyt fra UCN act2learn Sundhed og Social

Nyhedsbrevet, hvor du får ny, opdateret viden om sundhedsfaglige og socialfaglige emner. Tilmeld dig og modtag nyt om efteruddannelse og arrangementer indenfor bl.a. socialt arbejde, sundhed og pleje.

Udkommer 4-6 gange om året.