Vanskeligt helende sår
Gennem teoretiske oplæg, praktiske cases, besøg i hinandens praksis og gruppebaserede øvelser i grupper inddelt på tværs af organisationer og specialer får du solide og kvalificerede kompetencer til at vurdere dine handlemuligheder og håndtere teknikker og metoder i diagnostik, behandling og monitorering af vanskelige sårhelingsprocesser.
Modulet giver dig også kompetencer til at dokumentere og evaluere det samlede sårforløb set i et patient-/borgerperspektiv.
Modulet er en del af Den sundhedsfaglige diplomuddannelse. Det er muligt at tage modulet som del af en samlet diplomuddannelse med retningen Professionspraksis, men det er også muligt at tage det som selvstændig efteruddannelse.
På modulet vil vi arbejde med
- Evidensbaseret viden om vanskeligt helende sår
- Metoder og teknologier til diagnosticering
- Behandlingsprincipper og produktvalg
- Kvalitetsudvikling og innovative processer
- Implementering af nye ideer og indsatser
- Sundhedsøkonomi
- Patient-/borgerperspektiver
- Dokumentation af den sundhedsfaglige indsats af forløbet
Sådan arbejder vi på modulet
Undervisningen består primært af casebaseret undervisning krydret med teoretiske oplæg. Der vil være mulighed for direkte inddragelse af eksempler fra din egen praksis, idet undervisningen foregår i dialog på holdet. Der vil også være gruppeøvelser og refleksionsøvelser.
Modulet afsluttes med en intern mundtlig prøve på baggrund af et mindre skriftligt oplæg, som udarbejdes i grupper, ud fra en case.
Læs mere om modulet
Tilmeld dig
Vi udbyder forløbet på nedenstående tidspunkter.
Få vejledning og mere at vide
Få seneste nyt fra UCN act2learn Sundhed og Social
Nyhedsbrevet, hvor du får ny, opdateret viden om sundhedsfaglige og socialfaglige emner. Tilmeld dig og modtag nyt om efteruddannelse og arrangementer indenfor bl.a. socialt arbejde, sundhed og pleje.
Udkommer 4-6 gange om året.