Individuel supervision
Gennem modulet får du viden om og kompetencer til at reflektere over teori og metoders anvendelse i supervisionspraksis på individniveau. Dette sker med udgangspunkt i faglige, etiske, organisatoriske og personlige perspektiver.
Modulet kan tages som selvstændig efter- og videreuddannelse eller indgå som et retningsspecifikt eller valgfrit modul som en del af Den sociale diplomuddannelse værktøjskassen.
Hvad får du ud af modulet?
Du bliver bedre til at :
- vurdere formål med supervisionen i en konkret praksis
- mestre rammesætning og facilitering af individuelle supervisionsforløb
- formidle formål, tilgange og metode i individuel supervision til fx supervisand, kolleger, ledelse og samarbejdspartnere
- håndtere komplekse situationer i en konkret faglig praksis igennem individuel supervision
- indgå i fagligt og tværfagligt samarbejde omkring individuel supervision
- påtage dig ansvar for supervision med opmærksomhed på etiske dilemmaer
- udvikle egen praksis som supervisor med individuel supervision
Fagligt indhold
- Udvalgte teoretiske og metodiske tilgange til supervision på individniveau blandt andet neuropsykologiske, narrative, og systemiske perspektiver
- Rammesætning af individuel supervision
- Den professionelles rolle og position som supervisor i individuel supervision
- Facilitering af individuelle supervisionsprocesser
- Individuel supervision som faglige lærings- og refleksionsrum
Hvem henvender forløbet sig til?
Modulet er for dig, der arbejder med eller har lyst til at arbejde med supervision på individniveau. Du kan arbejde som rådgiver, pædagog, lærer, sundhedsplejerske, myndighedssagsbehandler mv.
Hvordan arbejder vi på modulet?
Hos UCN act2learn lægger vi vægt på, at du bliver trænet i at udvikle dig teoretisk og i din professionelle praksis. Du får værktøjer, som du kan bruge i dit daglige arbejde fra dag ét. Derfor bliver du udfordret til at sætte dine egne erfaringer i spil og omsætte den præsenterede teori til din praksis.
Undervisningen er tilrettelagt som en vekselvirkning mellem almindelig undervisning, diskussioner i grupper og plenum, casearbejde og individuelle studier og refleksioner.
Læs mere om modulet
Tilmeld dig
Vi udbyder forløbet på nedenstående tidspunkter.
Få vejledning og mere at vide
Få seneste nyt fra UCN act2learn Sundhed og Social
Nyhedsbrevet, hvor du får ny, opdateret viden om sundhedsfaglige og socialfaglige emner. Tilmeld dig og modtag nyt om efteruddannelse og arrangementer indenfor bl.a. socialt arbejde, sundhed og pleje.
Udkommer 4-6 gange om året.