Gå til hoved indhold
Diplommodul
Den pædagogiske diplomuddannelse

Vil du kvalificere dig til at kunne analysere vejledningsforløb med henblik på kontekstafklaring, mål og positionering? Så er dette modul lige noget for dig.

Dit udbytte

Du får viden om og indsigt i vejlednings-, kommunikations- og læreprocesteori. Du opnår kompetencer til at kunne analysere kontekster, mål samt egne og andres positioneringer i forbindelse med vejledningsforløb.

Gennem modulet kvalificerer du dine kommunikative færdigheder til at lede lære- og forandringsprocesser. Du udvikler desuden din evne til at forholde dig refleksivt til etiske dilemmaer i vejledningssituationen, der udspringer af forholdet mellem individ, gruppe og samfund.

Hvad arbejder vi med på uddannelsen?

På modulet bliver du introduceret for vejlednings, kommunikations- og læreprocesteori, og vi arbejder med at identificere disse teorier i vejledning, kommunikation samt lære- og forandringsprocesser fra praksis. Modulets særlige fokus er analysering af vejlednings- og interventionsforløb samt facilitering af kompetenceudvikling.

Gennem øvelser i undervisningsforløbet får du muligheden for at blive sikker i at kommunikere, lede og analysere vejlednings- og interventionsforløb - og reflektere over hvordan du selv agerer, og hvilken betydning dette har.

Hvordan arbejder vi på uddannelsen?

UCN act2learn vægter i undervisningen, at du bliver udfordret i at perspektivere din praksis samt dine refleksioner gennem en teoretisk optik. Undervisningen er tilrettelagt som en vekselvirkning mellem oplæg fra underviseren, gruppebaserede diskussioner/øvelser samt individuelle studier og refleksioner.

Læs mere om modulet

Tilmeld dig

Vi udbyder forløbet på nedenstående tidspunkter.

Få besked om fremtidige datoer

Der er i øjeblikket ingen planlagte datoer for dette forløb. Udfyld formularen, hvis du vil have besked, når vi har fastsat nye datoer.

Vi behandler dine oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Tak for din interesse

Tak for din interesse i forløbet. Du hører fra os, når der igen er fastsat nye datoer. 

Få vejledning og mere at vide

Tina Bülow Pedersen

Administrativ medarbejder

E-mail:
TBP@ucn.dk
Telefon:
72691722

Få seneste nyt fra UCN act2learn Pædagogik og Læring

Nyhedsbrev til skole- og dagtilbudsområdet, hvor du kan holde dig opdateret på ny viden inden for henholdsvis pædagogik og læring. Tilmeld dig det nyhedsbrev - Dagtilbud eller Skole - der er relevant for dig og modtag opdateringer på kurser, videreuddannelser og arrangementer. 

Udkommer 2-4 gange om året.