Gå til hoved indhold
Diplommodul
Den pædagogiske diplomuddannelse

Hvis du alene forlader dig på viden fra praksis, så bevirker det, at din pædagogiske praksis ikke får mulighed for at korrigere sig selv. Du får mere sikker viden fra de undersøgelser, som du bliver i stand til at lave på dette modul. Du bliver i stand til at kunne foretage undersøgelser og at kunne vurdere deres lødighed og metoder, samt anvende dataanalyse i et kritisk perspektiv.

Hvad får du ud af uddannelsen?

Du får viden om undersøgelsesmetoder. Du får kompetencer til at kunne designe, igangsætte og varetage konkrete undersøgelser af pædagogisk praksis med henblik på at kunne forbedre den.

Målgruppe

Modulet henvender sig til alle professioner, der arbejder/ ønsker at arbejde med styrke færdigheder i selv at kunne undersøge egen praksis. Det kan eksempelvis være observationsundersøgelser, interviews eller spørgeskemaundersøgelser i forhold til forskellige respondenter.

Fagligt indhold

Du bliver du introduceret til en bred vifte af undersøgelsesmetoder og får bl.a. mulighed for at etablere et konkret undersøgelsesdesign relateret til din konkrete praksis. Du får indblik i grundlæggende undersøgelsesperspektiver og metoder. Du lærer om fordele og ulemper ved forskellige undersøgelsestilgange, samt begreber om forskningsmæssig lødighed perspektiveret til egne og andres undersøgelser.

Hvordan arbejder vi på uddannelsen?

Undervisningen består af forelæsninger, dialog på hele holdet, mindre gruppeøvelser og refleksionsøvelser. Du afslutter modulet med en prøve. 

Læs mere om modulet

Tilmeld dig

Vi udbyder forløbet på nedenstående tidspunkter.

Aalborg SØ
Fysisk fremmøde
Dag

Aalborg SØ
Fysisk fremmøde
Dag

Aalborg SØ
Fysisk fremmøde
Dag

Få vejledning og mere at vide

Tina Bülow Pedersen

Administrativ medarbejder

E-mail:
tbp@ucn.dk
Telefon:
72691722

Få seneste nyt fra UCN act2learn Pædagogik og Læring

Nyhedsbrev til skole- og dagtilbudsområdet, hvor du kan holde dig opdateret på ny viden inden for henholdsvis pædagogik og læring. Tilmeld dig det nyhedsbrev - Dagtilbud eller Skole - der er relevant for dig og modtag opdateringer på kurser, videreuddannelser og arrangementer. 

Udkommer 2-4 gange om året.