Gå til hoved indhold
Diplomretning
Den merkantile diplomuddannelse

Diplomuddannelsen i e-handel er en helt ny deltidsuddannelse, der gør dig skarp som e-købmand.
Mange arbejder allerede med e-handel i dag, men værktøjskassen udvikler sig hele tiden inden for datadrevet marketing og salg.

Med diplomuddannelsen i E-handel hos UCN act2learn får du færdighederne til at udvikle nye forretningsmodeller og digitale strategier inden for e-commerce til et digitalt marked i voldsom vækst og rivende udvikling.

E-commerce management i praksis

Du bliver skarp på digital forretningsforståelse, dataanalyse, customer experience, advanced digital marketing og creative content, ligesom vi dykker ned i forskellige e-handelsteknologier.

Du får styr på den strategiske analyse af den digitale forretning og kan optimere samspillet mellem kundeoplevelsen online og offline.

Uddannelsen er målrettet dig, der arbejder med e-handel, webshops, e-commerce management og digital udvikling. Hvis din forretning skal arbejde med transformationen fra fysisk butik til webshop, viser uddannelsen dig også, hvordan I gør det i praksis.

Styrk dine kompetencer, mens du er i job

Du tager uddannelsen sideløbende med dit job og kan bruge dine nye kompetencer med det samme, du kommer hjem fra undervisningen.

Under hele uddannelsen lægger vi vægt på at bringe din dagligdag i spil. Det betyder, at metoder og teorier i høj grad relateres til dine personlige, jobmæssige erfaringer.

Skab balance i karrieren med en uddannelse i e-handel

Med diplomuddannelsen i E-handel bygger du oven på din praktiske erfaring, så du får ny teoretisk viden, mens du er i job.

I undervisningen arbejder du med dine egne cases i en brancherettet undervisningsform, der giver den rette balance mellem teori og praksis.

Et praksisorienteret alternativ til HD i afsætning

En diplomuddannelse er en overbygningsuddannelse på niveau med en bacheloruddannelse og svarer niveaumæssigt til HD anden del. Uddannelsen udmærker sig ved at være tæt på praksis og direkte brugbar i din hverdag på jobbet.

Hvis du ønsker en teoretisk uddannelse med et praksisrettet fokus, så er en diplomuddannelse i E-handel et relevant alternativ.  Har du kun brug for specifikke kompetencer, kan du også vælge blot at tage et enkelt fag eller to i stedet for hele uddannelsen.

Underviserne på uddannelsen er eksperter inden for feltet, og de underviser ud fra en praksisorienteret tilgang. Det skaber et læringsmiljø, hvor der er fokus på at omsætte modeller og teorier til helt almindelige dagligdags udfordringer og problemstillinger, du møder i dit arbejde.

Hvis du vil senere bygge videre på din diplomuddannelse, er næste skridt en master- eller kandidatuddannelse.

Mere information om uddannelsen

Moduler på retningen

Den digitale kunderejse
Diplommodul

Den digitale kunderejse

Den merkantile diplomuddannelse
Aalborg

Få vejledning og mere at vide

Mette Frænde Andersen

Administrativ medarbejder

E-mail:
mta@ucn.dk
Telefon:
72691721

Pia Lindkvist Knærkegaard Pedersen

Faglig vejleder

Telefon:
72691667

Få seneste nyt fra UCN act2learn Erhverv

Nyhedsbrev til det nordjyske erhvervsliv. Få ny viden, inspiration og gode råd og bliv opdateret på relevante kurser og videreuddannelser, webinarer og arrangementer.

Udkommer 4-6 gange om året.