Gå til hoved indhold

Center for undervisningsmidler

CFU servicerer grundskoler og andre uddannelsesinstitutioner med blandt andet udlån af læremidler, faglig didaktisk vejledning og formidling af kulturtilbud.

Vi udbyder desuden en lang række faglige og praksisnære kurser og temadage.

Få inspiration til din undervisning

Det er især den daglige undervisning og den enkelte lærers engagement, der bærer skolens pædagogiske udvikling. Derfor ønsker vi hos CFU både at inspirere lærere på faglige områder, som de slet ikke kendte noget til i forvejen, og give dem helt konkrete og brugbare tips til planlægningen af morgendagens undervisning.

En engageret og glad underviser er den allerbedste vitaminindsprøjtning skolen kan få!

Skræddersyede forløb

Vores konsulenter er også klar til at designe et kursus, som passer til det enkelte team eller den enkelte skole. Her vil de med udgangspunkt i deres faglige viden om pædagogik og læremidler samt egne erfaringer med undervisning kunne ramme præcist det, som I efterspørger.

Find vores kurser

Når du går på opdagelse i de mange kurser, kan du vælge CFU som udbyder, så du kun får præsenteret CFU's kurser og ikke de øvrige udbud fra UCN. Dernæst kan du vælge det undervisningsfag, som du søger kurser inden for.

Nyhedsbrev fra CFU

Bliv opdateret med korte præsentationer af de nyeste materialesamlinger, film og tv-udsendelser samt aktuelle kurser og temadage med CFU's nyhedsbrev. Hent inspiration til din undervisning og bliv klogere på hvilke ydelser og konkrete materialer du kan rekvirere hos CFU. Nyhedsbrevet udkommer 8-10 gange om året.