Gå til hoved indhold
Akademimodul
Akademiuddannelsen i HR

I En af HR´s vigtigste opgaver er at understøtte virksomheden og virksomhedens forretning. I dette fag får du viden om, hvordan HR kan støtte virksomheden strategisk og forretningsmæssigt og du får kompetencer til at analysere og løse praktiske strukturelle og kulturelle problemstillinger. I faget lærer du også om HR-nøgletal ud fra en datadrevet tilgang.

Målgruppe

Faget er for dig, som arbejder med HR, fx som HR-konsulent, HR-ansvarlig, HR-koordinator, HR-partner, HR-chef, rekruttør, personalekonsulent eller lignende.

Faget er også relevant for dig, der arbejder med HR-orienterede opgaver, fx som konsulent, foreningsprofessionel eller leder og for dig, som ser din fremtidige karriere inden for HR-feltet.

Det lærer du om

Med Forretningsdrevet HR får du både generel forretningsforståelse og helt specifik forståelse for din egen organisations eksistensgrundlag.

Det giver dig et stærkt grundlag for at identificere de organisatoriske vilkår for HR-arbejdet, så du kan lave en målrettet HR-indsats eller HR-strategi.

For at kunne gøre det, får du indsigt i:

  • Organisationens strategi
  • Datadrevet indsamling af HR-relevant information som fx nøgletal, der kan danne grundlag for handling
  • HR-strategi
  • Organisationsforståelse
  • Organisationskultur
  • Forandringsprocesser

Det kan du når du er færdig

Når du er færdig med faget er du i stand til at understøtte virksomhedens strategiske processer og bidrage til udvikling af en HR-strategi. Du får kompetencer til at prioritere HR-opgaver, så de skaber mest mulig værdi for organisationen og du vil kunne gennemføre forskellige udviklings- og forandringsprocesser.

Du kan understøtte virksomhedens strategiske processer i overensstemmelse med egen organisatorisk placering. Du kan bidrage aktivt til udarbejdelsen af en HR-strategi, og du kan indgå i arbejdet med at gennemføre udviklings- og forandringsprocesser.

Praksisnær uddannelse

På fagmodulet Forretningsdrevet HR arbejdes deltager-, praksis- og procesbaseret, hvorfor der veksles mellem undervisning med inddragelse af dig og de øvrige deltagere, individuel og fælles refleksion samt case arbejde. Du vil som deltager opleve at blive støttet i at iagttage og kommunikere nye perspektiver og handlemuligheder.

På uddannelsen arbejder du med aktuelle HR-opgaver fra din egen dagligdag, og du får rig mulighed for at sparre med medstuderende og undervisere om, hvordan du bedst løser dem.

For UCN act2learn er det af stor væsentlighed, at læring ikke er hengemt viden på papir, men i stedet skal læring ligge aktivt i oplevelsen og indlevelsen fra konsulenterne og deltagerne. Derfor arbejder vi ud fra en læringsfilosofi om, at du som deltager lærer bedst, når du bliver direkte inddraget gennem handling.

Læs mere om modulet

Tilmeld dig

Vi udbyder forløbet på nedenstående tidspunkter.

Aalborg SV
Fysisk fremmøde
Dag

Få vejledning og mere at vide

Mette Frænde Andersen

Administrativ medarbejder

E-mail:
mta@ucn.dk
Telefon:
72691721

Pia Lindkvist Knærkegaard Pedersen

Faglig vejleder

Telefon:
72691667

Få seneste nyt fra UCN act2learn Erhverv

Nyhedsbrev til det nordjyske erhvervsliv. Få ny viden, inspiration og gode råd og bliv opdateret på relevante kurser og videreuddannelser, webinarer og arrangementer.

Udkommer 4-6 gange om året.