Gå til hoved indhold

mitCFU

mitCFU er den fælles digitale platform for alle CFU'er i Danmark og samtidig din indgang til alle CFU’s supplerende læremidler: e-bøger, tv-udsendelser, spillefilm, bøger, spil, robotter, pædagogiske vejledninger og meget mere.

I mitCFU kan du få et overblik over, hvilke læremidler der findes til dine fag, du kan låne enkelteksemplarer til inspiration, og du kan låne klassesæt og andre læremidler til brug i undervisningen. Hvis det er fysiske læremidler, bringer og henter vi dem på din skole.

Hvordan finder jeg materialerne?

Under ALLE MATERIALER findes både enkelteksemplarer til inspiration og læremidler til brug i undervisningen.

Se derfor under MATERIALER TIL DIN UNDERVISNING, hvis du kun vil se de læremidler, du må bruge direkte i undervisningen. Søgefunktionen gør det nemt at finde de relevante læremidler, og filteret hjælper dig til at målrette din søgning yderligere.

Hvad er en huskeseddel?

Hvis du gerne vil gemme en søgning, kan du gemme den som en huskeseddel. Huskesedler opdateres løbende, og du kan dele dem online med dine kolleger eller printe dem, fx ved fagteammøder.

Kan jeg låne e-bøger?

CFU råder over en række licenser til e-bogstitler. Når du har booket en e-bog til dine elever, kan de med deres UNI-Login logge på mitCFU og hente e-bogen til computer, tablet eller mobil. Du kan som lærer følge med i, om hver enkelt elev har hentet bogen fra mitCFU. Lånetiden for e-bøger er max. 35 dage.

Hvordan streamer jeg film og tv?

Hvis din skole har de rette abonnementer, kan du gennem mitCFU streame mere end 53.000 tv-udsendelser og over 750 spillefilm på din pc eller direkte i klasseværelset.

Med søgefunktionen kan du finde udsendelser eller spillefilm til dit fag eller om et bestemt emne, og via kalenderen kan du se, hvilke tv-udsendelser vi har optaget på en given dag.

Du kan også give dine elever adgang til at se tv-udsendelser i undervisningen eller derhjemme. Fremgangsmåden er den samme som for e-bøger.

Pædagogiske vejledninger

CFU’s konsulenter har til en lang række læremidler udarbejdet pædagogiske vejledninger med ideer og færdige forløb – lige til at bruge i undervisningen. Find læremidler med tilhørende pædagogiske vejledninger ved hjælp af filteret.

Onlinekursus i mitCFU

Vi har udviklet onlinekurset Få endnu mere ud af mitCFU fyldt med tips, tricks og genveje, så du let kan komme i gang med at bruge de mange muligheder i mitCFU. Onlinekurset består af en række videoer, hvor vi trin-for-trin gennemgår de forskellige funktioner og muligheder i mitCFU. Du kan både følge kurset i sin fulde længde eller plukke i videoerne efter behov.

Hvordan får jeg yderligere hjælp?

Klik på ?-tegnet i menubjælken, hvis du har brug for hjælp til mitCFU. Du er også altid velkommen til at kontakte CFU på tlf. 72 69 20 00.