Gå til hoved indhold
Kursus
Kurser og temadage

Har du kigget på og lyttet til dine matematikkolleger og deres begejstring for "Det tænkende klasserum" og ønsket at arbejde på samme måde i dine egne fag? Nu har du chancen.

Ønsker du at skabe et miljø i dit klasseværelse, hvor dine elever er engagerede, tænker kritisk og samarbejder med hinanden? Så er dette kursus noget for dig! Peter Liljedahl vil præsentere "Building Thinking Classrooms" (”Det tænkende klasserum”), en innovativ tilgang til undervisning og læring.

På kurset vil du blive præsenteret for en række praktiske strategier, som er baseret på nogle af resultaterne af over 15 års forskning, og som er designet til at støtte elevernes læring og engagement. Du vil lære, hvordan du kan opbygge et klassemiljø, der er præget af fælles tænkning og samarbejde.
Kurset består af en blanding af praktiske øvelser og diskussioner, og du vil få mulighed for at lære af en af de mest anerkendte eksperter inden for pædagogisk forskning og blive en del af en voksende bevægelse af lærere, der ønsker at skabe en positiv forandring i deres klasseværelser.

Målgruppe

Lærere i alle fag på alle årgange.

Underviser 

Professor Peter Liljedahl, Simon Fraser University Canada

Praktisk information

Tilmeld dig

Aalborg SØ
Fysisk fremmøde
Dag

Kontakt

Sanne Aagaard Ochwat

Kursussekretær

Telefon:
72690830