Vil du ind i demokratiets maskinrum? Udvikle den offentlige sektor og gøre politiske visioner til virkelighed?

Som administrationsbachelor får du en vigtig rolle i samfundets motorrum; den offentlige sektor. Du får kompetencer til at løse komplekse problemstillinger inden for det administrative område i kommuner, regioner og staten. Og du kommer til at bidrage til at gøre de politiske visioner til konkret virkelighed.

Uddannelsen dækker et bredt område. Efter den fælles del toner du din uddannelse inden for HR, økonomi, vejledning, beskæftigelse, velfærd eller skat.

Som administrationsbachelor er der mange karriereveje i kommuner, regioner og staten. Du kan også få job i det private. Du kan f.eks. blive personalekonsulent, projektleder, uddannelses- og erhvervsvejleder, jobkonsulent eller økonomikonsulent.

UCN-adresse
Aalborg: Porthusgade 1

 

Varighed

3½ år

Sted

Aalborg

Sprog

Dansk

Praktik

Ca. 5 måneder

Studiestart

September

Studievejledere

Bjørn Max Schaumann
Faglig studievejleder

Tlf.: 72 69 14 51
bms@ucn.dk

Træffes efter aftale

Marlene Hörfarter Hornbech
Generel studievejleder

Tlf.: 72 69 13 33
mhh@ucn.dk

Træffes efter aftale

Gitte Carstens
Generel studievejleder

Tlf.: 72 69 13 30
gc@ucn.dk

Træffes efter aftale

Har du spørgsmål?

Før du søger, er det en god idé at sætte dig grundigt ind i adgangskravene og vilkårene for optagelse. Få mere at vide om uddannelsen ved vores studievejledere. En samtale med en studievejleder kan være godt givet ud, hvis du er i tvivl om valg af uddannelse, om adgangskrav og ansøgning – f.eks. om du skal søge via kvote 1 eller kvote 2.

"Jeg vil sige, at du skal vælge den, hvis du vil have en samfundsfaglig, bred og alsidig uddannelse, som åbner op for et væld af muligheder, når du er færdig."

 Anders Peter Thomasen

Oplev verden


Vil du give din uddannelse et internationalt præg? Og styrke og udvikle dine interkulturelle kompetencer? Så er der mange muligheder med en uddannelse til administrationsbachelor på UCN.

UCN Studiepraktik


Prøv en uddannelse i virkeligheden

Vil du læse på UCN? Bliv mindet om åbent hus, ansøgningsfrister med mere

Optagelse


Sådan søger du ind