VIL DU ARBEJDE KREATIVT OG PROFESSIONELT MED NATUR- OG KULTUROPLEVELSER?

Oplevelser har fået stor betydning for det moderne menneske, og kultur- og naturoplevelser spiller her en central rolle. Med en uddannelse i natur- og kulturformidling får du et bredt indblik i bl.a. natur, kultur, innovation og oplevelsesøkonomi.

I løbet af uddannelsen vil du bl.a. få undervisning i naturforståelse, projektledelse, kommunikation, forretningsudvikling og destinationsbranding. Formidling er det centrale i uddannelsen, forstået både som formidling af oplevelser til forskellige målgrupper og som udvikling af nye områder og koncepter inden for oplevelsesøkonomien.

Du kan f.eks. få arbejde i nationalparker, med events, i kulturhuse, i natur-, fritids- og friluftsorganisationer, på museer, i kommunikationsbureauer og i kommuner. Du har også gode muligheder for at starte som selvstændig eller læse videre.

UCN-adresse
Hjørring: Skolevangen 45

Varighed

3 år

Sted

Hjørring

Sprog

Dansk
Engelsk

Praktik

Ca. 20 uger

Studiestart

September

Studievejledere

Marlene Hörfarter Hornbech
Generel studievejleder

Tlf.: 72 69 13 33
mhh@ucn.dk

Træffes efter aftale

Gitte Carstens
Generel studievejleder

Tlf.: 72 69 13 30
gc@ucn.dk

Træffes efter aftale

Lars Olsen
Faglig studievejleder

Tlf. 72 69 13 95
laol@ucn.dk

Har du spørgsmål?

Før du søger, er det en god idé at sætte dig grundigt ind i adgangskravene og vilkårene for optagelse. Få mere at vide om uddannelsen ved vores studievejledere. En samtale med en studievejleder kan være godt givet ud, hvis du er i tvivl om valg af uddannelse, om adgangskrav og ansøgning – f.eks. om du skal søge via kvote 1 eller kvote 2.

"Man skal være klar over, at det er en uddannelse, der først og fremmest beskæftiger sig med formidling, så vi bliver primært undervist i kommunikationsfag."

Niels Melballe

Oplev verden


Vil du give din uddannelse et internationalt præg? Og styrke og udvikle dine interkulturelle kompetencer? Så er der mange muligheder med en uddannelse til natur- og kulturformidler på UCN.

UCN Studiepraktik


Prøv en uddannelse i virkeligheden

Vil du læse på UCN? Bliv mindet om åbent hus, ansøgningsfrister med mere

Læs om Forberedelseskursus for Indvandrere og Flygtninge - FIF

Optagelse


Sådan søger du ind