Drømmer du om en karriere, hvor du leder og igangsætter projekter? Og er med til at udvikle produkter med fokus på teknisk integration?

Har du en erhvervsakademiuddannelse inden for IT, produktion eller energi/automation/installation kan du tage en professionsbachelor i produktudvikling og teknisk integration.

Med uddannelsen kan du indgå i produktudviklingsprojekter og styre og lede dem. Og du lærer at integrere forskellige teknologier og vidensformer indenfor udvikling og konstruktion af tekniske systemer og produkter. Derudover kan du gennem brugerdreven innovation aktivt inddrage slutbrugere i udviklingsarbejdet.

Uddannelsen har tre studieretninger: 1. Produktudvikling/design og produktion, 2. Installation, automation og energi og 3. IT og elektronik. Din baggrund vil være afgørende for hvilken studieretning, du tilknyttes. Som færdiguddannet kan du få job i forskellige konsulent- eller produktionsvirksomheder som f.eks. produktudvikler, koordinator, projektleder eller teknisk leder.

UCN-adresse
Aalborg: Sofiendalsvej 60

Varighed

1½ år

Sted

Aalborg

Sprog

Dansk
Engelsk

Praktik

10 uger

Studiestart

September

STUDIEVEJLEDERE

Jesper Frank Carstens
Faglig studievejleder
Sofiendalsvej 60
Tlf.: 72 69 15 89
jef@ucn.dk

Træffes efter aftale

Gitte Carstens
Generel studievejleder

Tlf.: 72 69 13 30
gc@ucn.dk

Træffes efter aftale

Marlene Hörfarter Hornbech
Generel studievejleder

Tlf.: 72 69 13 33
mhh@ucn.dk

Træffes efter aftale

Vil du blive endnu skarpere?

Med en bacheloruddannelse i produktudvikling og teknisk integration har du mulighed for at læse videre på en kandidatuddannelse i produktion på Aalborg Universitet. Du kan også rejse til udlandet for at videreuddanne dig, eksempelvis med en masteruddannelse på et universitet.

"Flere og flere virksomheder efterspørger folk, der kan arbejde tværfagligt, og uddannelsen her giver os en masse værktøjer, der gør det muligt."

Lars Winther Bonderup

Oplev verden


Vil du give din uddannelse et internationalt præg? Og styrke og udvikle dine interkulturelle kompetencer? Så har du mange muligheder med en uddannelse i produktudvikling og teknisk integration på UCN.

UCN Studiepraktik


Prøv en uddannelse i virkeligheden

Vil du læse på UCN? Bliv mindet om åbent hus, ansøgningsfrister med mere

Optagelse


Sådan søger du ind