Vil du nørde med de nyeste robotteknologier? Og udvikle automatiserede produktionsløsninger, der gør virksomheder mere effektive?

Som automationsteknolog skaber du sikre og innovative løsninger for virksomheder ved at udvikle og optimere deres tekniske systemer og automatiske anlæg som eksempelvis robotteknologi. Du står i spidsen for den praktiske installation, dvs. opstilling, indkøring, optimering og drift af automatiske anlæg i produktionstekniske miljøer.

Uddannelsen giver dig en bred viden om opbygning og optimering af tekniske styresystemer og automatiske industrianlæg som f.eks. robotter.

Som automationsteknolog kan du arbejde i private såvel som offentlige udviklingsvirksomheder, forsyningsvirksomheder og industrivirksomheder, der f.eks. producerer vindmøller, pumper eller svejserobotter.

UCN-adresse
Aalborg: Sofiendalsvej 60

Varighed

2 år

Sted

Aalborg

Sprog

Dansk
Engelsk

Praktik

Ca. 3 måneder

Studiestart

September

Studievejledere

Maj-Britt Trolle Ståhl
Kontaktperson

Tlf. 72 69 14 93
mat@ucn.dk

Træffes mandag, tirsdag, torsdag og fredag mellem kl. 9.00 - 12.00

Gitte Carstens
Generel studievejleder

Tlf.: 72 69 13 30
gc@ucn.dk

Træffes efter aftale

Marlene Hörfarter Hornbech
Generel studievejleder

Tlf.: 72 69 13 33
mhh@ucn.dk

Træffes efter aftale

Har du spørgsmål?

Før du søger, er det en god idé at sætte dig grundigt ind i adgangskravene og vilkårene for optagelse. Få mere at vide om uddannelsen ved vores studievejledere. En samtale med en studievejleder kan være godt givet ud, hvis du er i tvivl om valg af uddannelse, om adgangskrav og ansøgning – f.eks. om du skal søge via kvote 1 eller kvote 2.

"Folk med håndværksmæssig baggrund har rigtig gode værktøjer til at forstå indholdet i denne uddannelse, da de oftest har haft nogle af tingene i hænderne før."

Thomas Andersen

Oplev verden


Vil du give din uddannelse et internationalt præg? Og styrke og udvikle dine interkulturelle kompetencer? Så er der mange muligheder med en uddannelse til automationsteknolog på UCN.

UCN Studiepraktik


Prøv en uddannelse i virkeligheden

Vil du læse på UCN? Bliv mindet om åbent hus, ansøgningsfrister med mere

Optagelse


Sådan søger du ind