Vil du skabe gode oplevelser for andre? Ved at udvikle, planlægge og levere professionelle serviceydelser?

Med en uddannelse til serviceøkonom får du kompetencer til at arbejde med udvikling, drift, koordinering, ledelse og markedsføring af serviceydelser inden for turisme, hotel & restaurant eller sport & event. Du udvikler også dine kommunikative, kulturelle, sproglige og personlige kompetencer, så du får viden om og forståelse for de kultur- og samfundsforhold, der påvirker branchen.

Uddannelsen er meget praksisorienteret, hvor den viden du opnår på studiet i høj grad kobles til virkeligheden i branchen. Derfor er der også et praktikophold på 3. semester, som kan afholdes i Danmark eller udlandet.

Som serviceøkonom kan du arbejde inden for en række forskellige servicebrancher, eksempelvis på hoteller, restauranter, rejsebureauer, eventbureauer og ferie- og konferencecentre. Du har også gode videreuddannelsesmuligheder.

UCN-adresse
Aalborg: Lindholm Brygge 35

Varighed

2 år

Sted

Aalborg

Sprog

Dansk
Engelsk

Praktik

Ca. 3 måneder

Studiestart

September

Studievejledere

Lars Olsen
Faglig studievejleder

Tlf. 72 69 13 95
laol@ucn.dk
Gitte Carstens
Generel studievejleder

Tlf.: 72 69 13 30
gc@ucn.dk

Træffes efter aftale

Marlene Hörfarter Hornbech
Generel studievejleder

Tlf.: 72 69 13 33
mhh@ucn.dk

Træffes efter aftale

Vil du læse videre?

Med en uddannelse til serviceøkonom har du gode muligheder for at læse videre og specialisere dig yderligere inden for hotel og restaurant, turisme eller sport og event. Du kan for eksempel tage vores top-up-uddannelser i international hospitality management eller sport management og blive professionsbachelor. Du kan også fortsætte dine studier på et universitet.

"Hvis man kan lide at være en del af et fællesskab, er udadvendt og går op i at give andre en god oplevelse, så er dette den rette uddannelse for dig."

Line Bundgaard

Oplev verden


Vil du give din uddannelse et internationalt præg? Og styrke og udvikle dine interkulturelle kompetencer? Så har du mange muligheder med en uddannelse til serviceøkonom på UCN.

Studiepraktik


Prøv en uddannelse i virkeligheden

Vil du læse på UCN? Bliv mindet om åbent hus, ansøgningsfrister med mere

Optagelse


Sådan søger du ind